hej igen

bara en snabbis nu. har jobbat och har inget internet nu så jag kan itne skriva så mycket. Men jag lever! det är förbannat bra.

Hallåsan

Nu är jag hemma igen. och ska i ett tappert försök att varva ner skriva lite i bloggen. Träffade två gamla kompisar på centralen som jag kalasade hem med. Shit så mycket gamla minnen som kom upp. Sjukt kul att dela dessa med någon som kommer ihåg dem med. Alltså ingen jag ser längre för fem öre.  Då vi växte upp och tog vid vid olka väg själ i livet. Men det är då det blir som roligast när man ses igen. Éfter alla år ifrån.
Måste nog bara vara jag. men när det är så tyst runt om kring gillar jag ljudet när man skrvier på tangenterna. no life! i know.
Är så jääävla kul att vara tillbaka på jobbet igen. Även om jag varit en yr höna idag. Men så ypperligt roligt. I lööööööööööööööv jobba.. Ingen kan ha ett bättre jobb en mig!... Ne ne nenenenenenej. Inte ens du mamma och jag vet att du läser försök itne slingra diig. Vet ni? Jag borde läsa sfi för jag kan inte stava svenska språket! Bra eller dåligt? Mest troligt dåligt.. Många frågar mig var jag kommer ifrån och när jag säger sverige står dom och gapar. Så man nästan får böja sig ner och plocka upp hakan från golvet!.. Någon som har något förslag om var jag kommer ifrån? Och nej mamma du får inte skriva bakom en sten i skogen...
Bra sverige!
Har ni någonsin tänkt vad fort tiden går. Att man snart är trettio sitter där ensam och lämnad blekfet och ful För att ens man har hittat någonmycket yngre och snyggare. Själv siter man där med sina tre trottsiga skit ungar. Som bara skriker och är allmänt jobbiga? inte jag men det gjorde jag nu vad jag tänkte komma till var att. dessa 20 år har gått rätt långsamt. så troligt nog tar det en jäääääävla tid innan man har både trettio och senare kriser i livet.
I hope.
OJ vilken bok det blev. Undra om någon orkar läsa hälften utav allt. Någon snubblar in över en rad och ut efter den andra=)
God natt världen nu har jag gjort mitt idag men imorgon är en ny dag med nya mål och förutsättningar bäst att vila lite så man orkar med. För snart är det lördag och jag ska jobba=) Suuuuper lycklig....
 
nej nej nej du får ingen mat nej du får ingen mat för du ska banta.....

hahahhahah

God natt
 snygg men jag bjuder på den...

trött

Det är så skönt att börja sent. men detta gör att jag vänder helt på dyngnet.. OCh vill inte alls gå upp när klockan ringer. Ska nog försöka få ett riktigt tidigt pass och chocka kropen. låter elak men lite elak får man vara! hehe:P
Försöker få ärslet ur vagnen och dricka kaffe fet går så där.. Men det borde jag så jag blir den spralla maja jag är... Det är så man ska ta livets alla stunder. och väg själ. Nu kom entertain you på radion den är rätt upp piggande och kaffet ska göras nu=)

Idag jobba i helgen? Jobba... Ja men det är kul som jag har saknat er i sommar.  men om några timmar möts vi igen...

hörs ikväll puss

082509

Här igen... somvanligt inte mycket att säga. Inget ovanligt nu mera. Men jag ska ge det ett försök.. Det är jobbigt när man verkligen vill skriva men inte har något att skriva om. Jag lärde mig kassa systemet på jobbet igår.. Helt bra jobbat måste jag säga. jag är nöjd. har idag ringt angående mitt nya bord som var trasigt. Så det ska bytas imorgon=)..
Jag måste säga att mina nya gardiner är bäst.. jag sover så bra när det är mörkt omkring mig. men måste medge att jag är mörkrädd så en lampa är alltid tänd. Vill ha en natt lampa finns detta? i såfall var?

En mysig lampa för alla barn som gärna vill ha en lampa tänd på natten. Håller alla kakmonster borta! Lampan ger ett mjukt stämningsfullt ljus ifrån sig och den har till och med en insomningsfunktion där den automatiskt släcks efter 15 minuter. Väldigt praktisk då den är portabel, så ´nattvandrande´ barn lätt kan ta den med sig när de t ex går på toaletten eller till föräldrarnas rum.   TykeLight... Klicka för att fortsätta! jag hittade en=)  Kolla på bluebox. se. Dom har riktigt söta saker=)


                                    Köksprylar-Salt och pepparkar rosahur coolt vore det inte att ha dessa hemma?

                                                                                         nej nu måste jag göra mig klar...puss


Vilja

jag vill skriva... men om vad. Om att sommaren snart är slut och vi går mot kallare tider.. Jag lovar att nästa gång ni blundar är det vinter och jul.... Fy längtar inte dit än..
Just nu ser det ut ungefär som att jag försöker klara av vardagen så gott det går... Jag är snart på banan igen ska ni se..

Jag ska åka och handla mat.. maddis smörgås tårta i all ära, För den är forbannat god. men jag lovar till två måltider om dagen i en vecka blir man sugen på nått annat...=)

Nej nu ska jag gå. Fick ju ner några rader...

dax för en uppdatering

Ja inte gjort mycket sen sist.. jobbat...  Har fått blogg torka vet inte alls vad jag ska skriva om...

Tisdag

Ja så är det. ett år äldre lite visare och allt det där. Men det känns precis som vanligt.. Konstigt va?
Idag börjar jag jobba igen.. och ja jag är taggad..
Snart måsta ja klä på mig med.. Kul info..haha


några få timmar kvar

precis vad det är till jag inte är 19 längre jag blir vuxen som mina syster döttrar tycker. Tiden går så sjukt fort.. det var fan inte länge sen jag och mamma bodde i smedby. inte länge sen vi åkte skridskor på isen vid parkeringen. eller när vi åkte pulka på backen bakom... Allt allt som gjort det till det liv jag lever idag och gjort mig till den person jag är idag..
Jag kunde aldrig tänka mig för  tio år sedan vad liver skulle se ut som. Vad jag skulle göra eller vart jag skulle stå i livet. Idag kan jag säga att jag är glad för allt som hänt.. det har gjort mig starkare.
Kunde aldrig tänka mig hur tufft livet kan va ibland. Men även hur jävla underbart det är med.
Tack alla som har gjort denna helg till den bästa helgen någonsin.

Nyss hem kommen från grekland. det var super skönt..
Men det är alltid skönt att vara hemma igen.

nu ska jag dimpa ner huvvet på en kudde.
God natt

Ingen byggare bob

Gårdagen spenaderades på ikea.. När jag sedan skulle vara duktig och skruva ihop allt själv gick det åt skogen. Blev inte rakt dirket...Hahhaha Men men jag gjorde ett bra försök..Va sjukt trött igår efter galan.
Vilken den var helt bäst... Allt gick nästan som de skulle... Och lite nytt gjorde det till mer av en utmaming. Men det fixade vi med... Jocke gjorde ett super jobb att hjälpa mig. Tack!
Nu ska jag försöka vara duktig igen. Nu är det sängen som ska upp på ben .. Hopppas det går bra=)...
Skönt att få sova i en säng inatt.. Toppen skönt...
Sen ska jag handla lite spik så man kan sätta upp några tavlor...
Tvättade min första maskin i nya lägenheten igår.. Hade ju helt glömt. Att inte väsnas efter tio är inte samma grejj här som i hyres... När jag kom på det blev jag glad=)...Å mina vita skor blev vita igen.. Hur bra var inte det!

RSS 2.0