29 september 2009

Hej nu var det ett tag igen... Har helt glömmt detta...vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Idag ska jag vara lite social jag ska träffa mia=) Jag har som sagt inte hunnit med nått känns det som.  Men det blir ju vad man gör det till..Men men ... Kollar på efter tio.. Ska nog masa mig ut och försöka mig på en runda i skogen.. Skönt är det.
nej nu kommer jag inte på något alls

Här igen!

Ja kanske ska uppdatera. Vad har hänt? Jo jobbat. Helgen bjöd på 30 års fest med spelning. Tur man har en bror i band. Inte det coolt? Jo visst. Det var lite allt möjligt som spelades. OCh gitarrer som flög ganska mycket. Men det va kul att se. Sen åkte ja till sanna. Gallerix gästade runby. Trevligt var även det. Sen begav jag mig hem med klackisar men med sån skavsår att det vart strumpor i en riktigt snygg syn.

Norrtälje igår. Ja och jag ska spendera två veckor där snart. Mitt nya hem.
Jag var så super nervös redan igår att jag vet inte vad. Men kul som tusan ska det bli.

Tusan det där rånet i västberga mot G4S vilket sjukt planerat ett. Det har dom nog jobbat lite med.

Ja nej nu en prommis i skogen. Puss

Lite mer

God morgon kan man säga det fortfarande? Vilket som jag ligger nu är och tänker på att plocka upp alla saker som igår vart utslängda. Då jag rotade efter något att ha på sig. dessutom fixade ja håret borstade tänderna och sminkade mig samtidigt.. Tycker jag är bra=)
Så idag ska jag titta på upp följaren av män som hatar kvinnor. Det med blandade kännslor tyckte den första var obehaglig. Men ändå jäkligt bra. Men det ska bli super kul..
Vet ni det är något magiskt med att vara uppe tidigt. Kolla på nyhetsmorgon och äta frukost. Ett tecken på att man börjar bli äldre? Kanske. Men ja tycker det.  Fick lite inspiration när jag läste på mias blogg www.svalan87.blogg.se. Hon skrev om julen. Tänk att gå upp å känna doften av julgranen. Så mysigt. Vill för allt i världen ha en julgran. Så fint är det och ja tänkte ut det jag kan ju få ut den genom att öppna fönstret tillbalkonngen och sedan kasta ner den och sedan där ifrån. Ja kanske ...Ge en röst skriv en komentar jugran eller inte?
 om än inte europas största julgran i mitt hem.. Men symboliskt,

Igår besökte jag och maddis ikea uppsala. Håller med mickan det var såå mycket bättre än barkarby. Vi gick runt i två timmar och kollade på saker. Hittade inte mycket men det ligger något i kvinnans natur att tyckad det är kul att kolla på saker utan att nödvändigt vis köpa något.
Maddis kom med en roligkommentar.. Jag köpte en sopborste en rosa. Men det fanns andra färger då säger hon men varför inte ta grön. Nått sånt var det. Vi båda skrattade. För ja dom som känner mig finns det något annan än rosa?

Nu ska ja ta en prommis massa pussar


En dag närmare jul

Ja för om man tänker efter är det snart jul och nyår.. Julklappar i mängder ska köpas. Och det nya året ska planeras till detalj hur det ska firas. Vilket som vanligt slutar i att inget blir som det var tänkt alls. Men det är lite det fina med det hela. Så länge man är med dom man týcker om så är det inga problem.

Borde även ta tag i körkortet helt. Sanna och jag skulle göra det ihop men latmasken och osäkerheten rann före. Dumt va? Frågan är när var hur? Skulle ju vara skönt att inte behöva vara beroende av sl. Men trevligt kan det ju vara ibland. Igår mötte jag mamma på tåget och kalasade sedan in till stan. Kul var det.

Universitet? Men vad. Skulle vara kul att kunna något nytt,På samma sätt som jag kan restaurang. Men kanske svårt eftersom jag trivs så bra med det jag gör. Blir det genast mycket svårare och komma på något annat..
Anar att detta växer fram med tiden inget att skynda på.

Letan efter dem nya vinter stövlarna har börjat. Sen att det igentligen aldrig tar slut. Är en helt annan sak. Men det tillhör nog den kvinliga naturen? Mamma är ju likadan och hon är? Ska vi låta det heta inte en dag över 25? Jag är så snäll mot min mor. Ja hon har ju nästan lova att ta hand om sin sjuka dotter i morgon. Hon är allt bra hon tänk om jag inte hade henne vad sku ja gö då? Det skulle gå åt skogen...Älskar dig mamma.

                                                    Platåpumps
Jag är en aning kunfunderad över hurvida jag tycker om detta mode eller inte. Jag tycker det ser konstigt ut är det bara jag? OM någon kille läser ska jag förklara att det är en platå sula på!=)
Vilket leder mig in på alla platå skor man skulle ha i låg eller mellan stadiet. Vilket det nu var. Jag hade ett par ljusblå. Det var tider det.

Hittar inget snyggt allas när jag kollar. Bara dessa minde vackra skor.
Men men tur det hittade inget som måste röra sig till min garderob. Lika bra är väl det=)

Tittade en stund på hollywood fruar. Hon anna anka värkar vara en tragisk figur. Hon ser ut att ha botoxat sönder sin hy i ansiktet även om hon är smal är hon inte stör vacker. Hon lever sitt liv precis efter honnom men om hon tycker att det är bäst är det ju bra för henne.


Nu ska jag slänga mig i bingen pussar


God natt sverige

Nu ska jag sova. Ännu en dag som nått sitt slut. Och visst är det väll fint ändå. Inte lärt mig så mycket idag men har gjort det jag tycker mycket om. Vilket slår allt. Men nus ka jag vila in för morgon dagen stundande projekt,

lovelovelove

Dagen idag har varit cenntrum fått krämerna inlämnade då dom totalt torkat ut mitt ansikte. Dessutom utslag. Tycker inte alls om det. Men jag fick viljan igenom. Tack för det.
Sedan har jag tagit tag i jobben. En bra sak idag måste jag säga.
Sedan ikea med syster och barnen så klart=) HIttade lite små saker.. Men det är trevligt att strosa runt.
Nu sitter jag här och funderar på den eviga frågan om meningen med livet. Inte lätta saker det där inte måste jag säga. Men men tar itu med detta i sinom tid. Tror jag blir bäst.
Tittar runt på aftonbladen en tjej van som 16åring en vinst på 21 miljoner. Vad gick det till jo inget annat än sillisar, droger och bilar.. Kännsmycket givade. Snacka om att inte veta var pengarna ska ta vägen. INvestera dom kanske?
Känns lite bättre. men men hennes val.

Nej nu en lung stund innan man ska inta sängen så man är pigg imorgon ska jobba=)=)=)=)

Kollat lite idag på universitet. Men det får vi se. Låter intressant måste jag medge.


en helt vanlig söndag.

Nästan har idag vart i centrum med mia Waynes så klar vart annars=).. J kom förbi. Det var mycket trevligt. Sen drog vi förbi mia. Trevligt det med så klart=).. Bebis sängen bara står där redo.. Men snart blir lille K Storebror. Världens bästa k...
Sedann tog jag en prommis hem... Efter det gick jag och sanna ut och gick i över en timme tror jag det blev. Var ju tvungen att visa henne av väsby så hon vet lite mer. =) Mycket pratades det om vill jag lova..Nu sitter jag här och äter en macka från waynes.. Satt fint.
Syster har hittat FB. Bra jobbat!
Nu ska jag maila mina chefer så tiderna kommer på plats.

Dagens fråga lyder: Ser jag ut som jag kommer från chile.. Vart helt paff då en kille frågade mig det idag. Kolla de på mia som ett ? Då frågan kom . Hahhaha

Blubb

Hej igen.. Har inte haft något att skriva om så jag ahr struntat i det. Nu har jag internet och ny dator. Skönt att ha det nu.. Idag ska jag städa.. Och något mer maddiis kanske=)
Iövrigt är jag ledig i helgen skönt att ta det lungt och göra det man vill.
Om man kanske ska ta tag i något. Känns som en bra grejj..

Hej!

Lite helg

Ja lill lördag är det ju. men nu har jag lill ledigt. Veckan har var bra=) den som gått. På lördag är det jobb och invigning av simhallen här i väsby. intressant ska det bli. Pappa janne kommer på middag på lördag på jobbet. Lite roligt är det allt=)
Nu har det börjat bli lagom kallt med. Burrigt. Men förbannat varmt hemma i min vrå. det är super skönt. Eftersom jag är van vid hus. Så är det ju mycket kallare där än i lägenheter. Så Jag trivs i min värme. har fått någon form av städ nojja sen jag flyttade. Så här mycket har jag aldrig städat eller viljat städa förut. Men det är väl bra kan jag anta.
Dagens dilemma utspelar sig då jag måste ha en ny jacka. frågan är skinn jacka eller dun? Det är klart att jag inte har råd med båda. Men vilken ska man satsa på? Hjälp mig med mitt val..

nej nu ska jag gå på återseende!

RSS 2.0