Snart års slut

tänkte börja fila på den årliga summeringen av året som gått på bloggen.Men det får nog vänta lite. KOmmer inte på hur jag ska börja den.. IDag har marie och jag vart som shopping galna brudar vart i stinsen..En hel dag. Men trevligt det var det..Efter det vart det en snabbis i centan..Och kollade på det vi inte hittade i stinsen...Shit så mycket människor på rean helt galet. Men är det bara jag som tycker att föregånde års rea var bättre? Vad passar bättre nu än uttrycket:Det var ju bättre förr...=)
Men men som lite äldre och lite visare är det väl inget annat än att stå ut.

Draft: Dec. 23, 2009

Skriva nått igen då?... Läste ni härom dagen att brittany murphy dog i duschen och att hennes mamma hittade henne. Är det inte konstigt hur många som gått bort av kändisar iår?.. Det är en del antar att det är precis som vanligt. Men jag har aldrig reflekterat över det förut. Imorgon är det julafton....Det ska bli en kul julafton..=)=)
Nu ska jag strax åka hem till mamma och tvätta.Kul men det måste göras det med..
Nu funderar jag på  en dusch men jag orkar inte.

Jul tider..

Mitt i allt julstök passar jag på att skriva en rad. Jag håller just nu på att baka lite jul godis..Första gånngen på länge köket blir använt. Men någon gång ska det ju det med. Imorgon blir en hektisk dag så en hyffsad tidig säng gång vore på sin plats. Idag har jag gjort stan med mor min. Det var mycket kul. Dessutom en ytterst roligt julbord med jobbet. Me like!.

Sen vill jag bara tacka alla som stöttade mig under de veckor jag var ensam ute i skogen. NI är inte många med jag uppskattar det ni gjorde. Det gjorde mig gott med två veckor ute i skogen. Jag växte i mig själv ännu mer än vad jag redan gjort iår. Mer insikt i livet och dess gång. Jag har lärt mig mycket mer om mig själv och människor runt mig. Som jag trodde fanns där för mig när jag behövde er. Men ack så var det inte. Vilket resulterade i att jag förstått var vi står i dags läget. Men det gör mig inte mycket alls.. Jag vet vilka som finns där och dom vet om det..Tack för allt!

tillbaka

Mitt i all snö hitttade jag in hit igen. Ja för idag kom det massor av snö. Hoppas den ligger kvar men oddsen är som vanligt antagligen inte så stora. Men jag är glad för att den ligger som en täcke över asfalten ändå. Idag pratade jag med mia=) ♥.  Inga julklappar inhandlade men men det kommer nog det med. Inte mycket har hänt sen jag skrev sist.
Mer än att jag är less. Och hoppas inget mindre än att du inte lyckas. Det låter illa men jag kan inte hjälpa det.
Nya gardiner är inköpta det sista som ska ner i flyttkartonger och ner i källarn är på god väg ner. Påpeka nu inte hur länge ja bott här..
Nej mat nu

RSS 2.0