Lever

Tänkte bara skriva att jag lever. Har vart borta i en vecka nu och gjort allt för att konsentrera mig på teorin. Som är så svårt. Ända sen skolan har jag haft problem med att läsa på läxor för att det aldrig går in. Lika så nu det är kämpigt som tusan. Dessutom bor jag ute på landet och ni som känner mig vet om min rädlsa för mörker. Att varge natt inte kunns sova förrns jag är så utmattad att det inte finns. Sedan gå upp halv 7 är så frustrerande. Men jag tänkte ge upp redan första natten ta mitt pick och pack och dra. Men med allt som hänt så tänkte jag fan jag kan inte ge upp nu. Värre saker har jag varit med om. Så då var det bara kämpa sig igenom det. Nu är det blandade kännslor att åka tillbaka i morgon. Saknar körskolan det gör jag. Stugan lite med faktiskt. Det är lite kul att cyckla hem i mörker. Tyst stilla och en ro som inte finns i stan. Men jag saknar lägenheten till tusen när jag är där ute. Mitt hem min trygghet och balans i livet. ♥

Men med  en vecka kvar ser jag possitivt på det. Jag vill ha linda tillbaka och köra köra köra.=)Linda kommer på måndag. Så glad..Har saknat henne faktiskt hon är mitt lungn när jag kaosar i vissa situationer. Men som sagt körningen är mer okej än teorin. Köra går bra så nu ska jag tatag i teorin.. Saknar jobbet med. jag känner för att när jag jobbar nästa gång hoppa på dom när jag kommer till jobbet av lycka.  Lite update. ses sen pusspuss


nu händer det

Det är inte över.Att du orkar hålla på. Men vinna över mig det gör du fan inte! Jag vill bara spy över situationen får jag?
Förövrigt vaknade jag tidigt på på halva sängen fast på bredden. Fatta inget alls i vilket fall kunde jag inte somna om. Dessutom somnade jag 4 i natt. Who vi går mot bättre tider inte!..
Nu börjar det dra ihop sig och jag inser att jag inte vill vara hemmifrån. Vill ha min lägenhet mina saker nära till alla. Men inte då det fick jag inte!.Kommer sakna allt..

19 november 2009

Hej igen
Gjort idag? så lite som det går. Man behöver det ibland..
Därmed har jag inte mycket att skriva om. Men det brukar ju gå bra ändå.Såg  i aftonbladet att en familj i usa hade fått ett isblock från ett flyg rakt ner i köket. Taket hade rasat in. Konstigt det där.

Idag!

Hallå det var en stund sen. Har jobbat lite sen sist.Dessutom vart på körskolan. Det börjar släppa. Peppar peppar. Hoppas allt ska gå bra. Försöker ha så lite förhoppningar som möjligt. För att inte bomben släpper när det inte går vägen. Nästa vecka åker jag. Ute på landet. Nu ska det in in in!
Malin är hemma! Är så glad äntligen!
Är så glad för allt jag har. Konstigt nog för allt som hänt med. Jag är nu mera oövervinnerlig. Lessen så försök inte rubba det går inte!

Nu vila puss

Helg

För somliga men inte mig. Varit och handlat och det var i rättan tid lovar jag. Nu ska jag gosa in mig i soffan och beundra dom nya tavlorna. Sanna är bäst..Så fina saker dom hade på jobbet. För inga pengar alls. Det är underbart.
 den ena tavlan
den andra=)
Jag gillar dom. Men jag måste planera om väggen så den inte ser för plottrig ut.
Dom har ikea porslin på malou.Tilloch med jag har annat. hm...
Snart åker jag=) snart snart..

Städar

Fördriver tiden med att städa.Nu har fritiiden tagit över. Den är alldeles för mycket. Vilket leder till stress oro på något konstigt sätt.Lustigt jag borde känna lungn men icke! Men nu är det full fart igen från och med i morgon så skönt. Hade ner en tavla den gick sönder=(. Marilyn gick sönder det får hon inte!..
Lyssnar på gamla skivor under tiden. Just nu sjunger Ted Gärdestad för fullt i köket och det gär han rätt i.
Rent blev det nu..=) ut i kylan och slönga sopor brrr kallt..Sen är det klart.
Sitter och kollar på tradera på Marilyn saker. Vart annars får man tag på det?


Mörker

Vet ni vad? Jonas Gardell har satt upp en teater föreställning. En föreställning som kom till för att han åkte förbi trafikplats glädjen. Enligt honnom har han alltid letat efter själva glädjen. Han hittade den och det tycker han är roligt. Men då skulle han veta att så mycket glädje det ligger det då inte där längre.
Är det bara jag som inte tänker vaccinera mig mot svininfluensan?!.När även mamma säger att hon ska göra det då börjar man undra. Får man det så får man det eller? Hysteri galet helt galet...

Snart blir det julbak igen.Detta är förra årets bak. Det är kul det spårade efter ex antal timmar. Det var nog det överallt i lägenheten. Men så ska det va.

Längtar till granen står här så det luktar så gott. Tänk när alla tomtar står på plats alla jul saker framme..=)


blubb

Nu känns det bättre uppe ur svackan. Bäst bäst bäst!!
Men nu ärligt.Mamma blunda några rader! Jag vill åka till ullared.Konstigt jag vet och jag blir lite förvånad när jag hör mig själv säga dom orden. Men jag tror på att gå runt och kolla på skit. Älskar dollars så ett tre dubbelt så stort dollars vore inte det drömmen?. Jag tror det.
Ullareds bögen är ju en annan underlig människa. Han är en ur blonderad fjortis bög. Kombon där blir rolig.Dessutom har han gjort musik. Låten handlar om hur han sabbar fester. Något sånt var det. Ja vill man det så är det ju bra.
Nu duscha luncha med den där carro..

Pusspuss!

Blä

läget oklart jävla instabilt!...Mähää precis så är läget.. En o instabil individ som letar efter svarer på massor av frågor.. Vart hittar man svaret? Det är sjukt långt bort....! Letar och letar men finner dom fan i helvete inte...
Vilja är något det finns både för mycket och för lite av...Jag vill ha en lagom dos..Farmor du hade dosetter förut..Kan dom fungera med vilje dos med?. Eller är kanske ha begäret förstort?

blääääääääääääääääääääääääääääääääääää


fredag igen

Fredag! Idag ska teoriboken bli min uppgift. Det slog mig i går när L sa i bilen:har du börjat läsa än?. Dessutom åker jag om två veckor nästan...Men det gick bra igår. Sanna var med mig det var skönt. Tack!..
Det är lysande att jag på morgonen vid7 tar fram mat för att det ska tina men tröttnar.. Bra skit!


4 november

Sjukt trött. Jag har vart ledig så mycket nu så igår vad jag helt speedad. Vilket resulterade i att jag somnade sjut sent. Läste tidningen,raderade skit mycket saker på telefonen han störa mig på allt som lät det minsta och att det var ljust. Haha
I vilket fall idag är det ju en ny dag. Jobbar idag med..Kanske frulle i helgen.. Då blir det tidiga mornar!.
Imorgon blir det trafikskolan jag är så där larvigt nervös redan. Får se hur det går.
Nu ska jag göra mig klar.


Kallt brr

Det springer isbjörnar över golven här.. Grymt kallt..Alla ljus som går att tända är tända.. Får väl hoppas på att det göra lite skillnad eftersom inte elementen gör det!!
Synd att inte tvätten tvättar hänger sig själv..
Ska snart packa ihop mig och gå till bussen.. Smyckes kväll hos syrran i hennes butik.  Kan jag snälla klara det där körkortet så slipper jag bussen.. Sen kanske det är någon som vill donera en bil till mig? Någon?

Vakna inse du har inte en tjans.Aldrig..Ge upp det är lönlöst!


Kärlek♥

=)

Här igen.. Inte så mycket tid över till att sitta här i helgen.. Men nu får jag ge det ett försök. Har tagit det lungt mina lediga dagar. Skönt har det vartit.. Har klippt mig men bara lite. Erica va tuffast som klippte av allt.. Men riktigt så mycket vågar jag inte klippa av..
I helgen har jag varit på alla kyrkogårdar som går att va på i stockholm.. Ett kusligt äventyr som slutade i att vi ivilket fall inte hittade den vi letade efter. Så då var det bara åka vidare till nästa.. Ett annourlunda sätt att umgås på. Efter det åkte vi hem och kollade på idol och myste.. Kanske ska säga att det var med sanna.. Tack sanna!

Snart kommer du hem malin..OM 16 dagar.. Känns som en hel evighet.. Men om jag tänker att du vart borta i ett år är det inte lika farligt.. Saknar dig som tusan nu...Nästa gång du åker åk till norge eller nått så det är rimmligt att kunna komma och hälsa på! Inte DC...haha=)

kom hit igen!


en av dom få bilder som jag är ren på. Några  timmarsenare var man in dränkt i öl och skumpa. Men kul det var det fasiken.. Ser sjukt sammanbiten ut med...

1 nov 2009!

SM GULD!
Det gick! Så jävla bäst!...


RSS 2.0