Fredag 30 okt 2009

känner mig febrig och det är klart. Då jag har lite tid för mig själv ska det komma. Men men jag är inte så hyppokondrisk så jag har inte svin influensan...
Träffa sanna idag. Det blir att hälsa på gammel farmor.. Igentligen ska man ju åka till kyrkogårn på kvällen då är det fint som tusan. Men vi får se det ja.

Ro

Nu sitter jag här igen och gråter ikapp till cancer galan. fy fasiken man inser hur illa vissa har det..
Idag har vart en så jäkla skön dag. Jag har varit helt själv hela dagen helt underbart. Städat har det blivit idag och skräp har slängts. Dessutom har flytt lådor åkt ner i källaren. Tack snälla för att ni var här idag och hjälpte mig mamma och gubbo. Jag vägrar ju att gå ner i källaren så jag har lagrat grejjer i lägenheten och det har rent utsagt sätt för jävligt ut.. Men nu är det lite bättre.. Fint=)
mina tupperware saker har kommit.. Dom är trygga händer hos fam Rosén Kärlek!
Nu jacka idag=)
Saknar dig bebis...Min loff


tidigt blev det.

Hade tänkt att sova ut riktigt ordentligt. Men självklart när man tycker det ska bli så skönt. Då händer det som inte får hända grannen försöker vara händig.. Men för helvete nu började det igen.Dom har haft lunch. Typiskt. I vilket fall vaknade jag vid nio. Nu funderar jag starkt på en prommis för att få sluta vara grinig..För ikväll kommer mamma!:D
Tittar på malou..Någon mer än jag som tittar på det för det första?. Nej men hon borde jobba på sin engelska. Det är lite pinsamt det går försakta.. Men annars är det ett kul program då det inte är på engelska!. haha
Nu skrålar radion. Gör allt för att jag inte ska höra borren..haha

Hörde precis när jag slog på radion..Rosa aktionen på rixfm håller nu på. Dom aktionerar ut hennes kläder nått som hon har kombinerat ihop. Vem vill ha det? Eller fasiken jag dömmer nog försnabbt jag ska nog kolla upp lite mer om henne så kanske jag ändrar åsikt om spektaklet.

Sitter och kollar på en intervju men mona inför valet. Som hon har gjort i aftonbladet. Varför kan vi inte lägga ner jämställdhets frågan? Mamma....
Vi kommer alldrig nå ett jämställt levnads sätt. Alla är inte lika. Vi har olika grund att stå på och jobba oss i från.. Alla har inte ett banan skal att glida in på. Eller för den delen kanske inte har kunskap nog. Vissa har lättare för vissa saker än andra.. Det är bara löjligt. Män är bättre på andra saker än kvinnor och tvärtom. Det är onödigt att lägga för mycket tid och energi på. Å andra sidan är mona det med!
Jag lovar vinner dom emigrerar jag.!


sent sent sent

men jag kan vara vaken..Imorgon ska jag städa.. Det ser ut som någon lekt sju svåra år här.. Och det är fint sagt.. Men har man inte tid har man inte... Så en tvätt in i morgon första sak att göra.
Nu har jag som vanligt inget att säga.. Så nu blir det lite utfyllnad...
På söndag händer det eller så händer det inte. AIK!
Jag har haft måna kul dagar på jobbet nu.. Men nu lite rast vila. Sen igen...Jag tycker det är så kul!=)
Imorgon har jag ny varm jacka! Den varmaste dom hade I affären enligt han som jobbade där.. Så fryser jag nu är det super konstigt... Är på jakt efter riktigt tjocka leggings men som ändå inte är underställ a500 kr.. Vart hittar man det?...Hjälp en människa i nöd..

Nej nu tog det slut i skallen..

Berlinmuren

Det är snart precis 20 år sedan mamma satt på bvc eller på öppna. Något av det var det. Då det tjatades oändligt mycket om min oll min pelle. Men berlinmuren hade ju då fallit. Den 9 november 1989. Muren byggdes i syfte av att skydda flykten av östtyska medborgare till väst berlin. Muren gick igenom central berlin såklart genom en del annat med. Den var enormt lång,och skyddades av militärer som höll koll på rymligar som tänkte smita men de gick inte försig.

Nu har ni lärt er något idag med!

Tisdag 20 oktober

Var nu tvungen att kolla efter. För någon vecka sedan hade jag helt blandat ihop dagarna. Helt sjukt men jag lyckades!.
Grattis marie  och rebbe.. ¨

Har käkat med syrran.. Gott var det.. Och så fick jag målade naglar. Nu vart dom lila super fina..
en sväng i centrum med marie. Ja min dag.. En bra dag.. igår natt fick jag mitt vanliga städ infall..Som oftast sker på nätterna av någon anledning...Fråga min mor.. Hur många gånnger någon av dom kom in och skulle få upp mig på morgonen och allt var flyttat på.. inget ovanligt inte.

Borde aftonbladet vara en nyhets tidning? Vad står först på löpet? en kvinna trodde hon var häst.. Hon hade hamnat i psykos.. Kom igen... Något mer kul borde väl ha hänt.. jo men vänta nu här.. Jag hitta det. Laila bagge och nicklas ska gifta sig.. Jaha och det klassas som viktiga nyheter. Det är fint att dom ska gifta sig med ge upp nu.

nej nu ska tvätten hängas den gör ju inte det själv.. Terpi arbete kan man se det som. Det är lugnade.. Vilket är skönt i sig. Behöver ju bara hänga tvätt för att finna lunget inga tabletter.=)

 

 mitt nya liv.. EN bok=)


nemo nascitur artifex

Livets stora fråga..vad är den igentligen..
Inget blir som man tänkt. Hur mycket planering den än ligger bakom. Inget blir som det varit. Det är omöjligt. Leva i nuet är det ända rätta. Ta dagen för vad den är. Sluta kämpa ihopp och tron om det perfekta livet. Det existerar inte. Men om man bara lutar sig tillbaka och åker med på livets färd. Kan otroligt bra stunder inträffa.

Första kör lektionen idag. Nervöst som tusan. Men det gick bättre när jag väl satt i bilen.. Nu ska teori boken öppnas. Hoppas det går bra. Även om mina förväntningar på mig själv inte är allt för höga. Det vore dumt med bristade kunskap. Men det är kul att det är på gång..

Tack snälla maddis för att du tog dig tid att följa med.Det kändes jätte bra att ha någon med.. Tack igen=)
Efter jag var klar strosade vi runt på norrtäljes gator. I lung och ro. Vi var helt klart eniga om att det är ett gulligt litet krypin. Nästa gången maddis är med om det blir en nästa gång. Ska kameran med för mycket fint fanns det att fota med maddis kamera.. =)

Nu finns  där hopp om framtiden om livet. Oron har lagt sig och jag är trygg i mig själv och mina val i livet. Jag vet att jag klarar mig och jag vet att inget kan stoppa mig. Jag klarar mig och älskar det jag gör och människorna som omger mig kärlek och värme var dag både på jobb och på hemma plan.  Jag är stark ingen trycker ner mig i den skit jag suttit i någon gång igen. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Jag kan nu sålla bort det jag inte vill omges av. Det är omöjligt att vara alla i hela världen tilllags. Men nu finns drivkraften att leva det liv jag vill leva.Se upp världen här kommer jag! 


ad infinitum

Känns som om det va super länge sen jag kom på något att skriva. Så ett försök gör vi nu.
Har super ont i ryggen känner mig som någon som har lyft fel i åratal. Men men det går väl över tror jag.
Jag funderar över att gå och köpa en tavla.. Nu undrar ni vad det är för tavla.. Men tänk då efter hon är över allt på väggar osv här hemma... marilyn såklart... Den var inte alls dyr och stor.. Den skulle sitta fint på väggen med dom andra..
Just nu pratar jag med maddis. Hon lagar mat..Pytt i panna blev det idag.. Jag kan känna lukten av mat i genom telefonen. Nja kanske inte men om man riktigt lever sig in i situationen så kanske finns där en tjans..Kanske..
Idag borde jag städa. Stryka det sista. Ja jag vet där lät jag gammal.Men mamma har alltid stukigt så det faller sig naturligt..
Mickan hade tupperware party i måndags.Trevligt som tusan var det. Blev lite saker in handlade. Bra saker till ett bra pris.. Tack mickan..


10 oktober 2009

Japp nu har jag satt mig här igen. För att få ner några rader om vad livet har att erbjuda just nu.
Idag har jag varit super trött. Gick på en prommis har fixat lite hemma. Men fasiken det slutar med att jag får rakt in i dörren. Jag vill lova att det gjorde så jäkla ont.. Jaja. I övrigt inget nytt. Ska på choklad mässan=) Kul grejj..=)
Kom på att jag faktiskt köpte tidningen igår. Har jag läst den? nej inte...
 nu ska knapparna i min nya jacka... Som gick sönder direkt=( inte kul men mamma skicka på mig lite nål och tråd så detta ska nog fixa sig=)..
nej nu ett försök puss=)


typiskt

Har slutat känna slutat förundrats över människors brist på moral. Slutat reflektera över varför någon gör det eller någon gör så. Det är absolut inget jag vinner på. Det är bara tid och energi som slösas på något onödigt. Jag vill kunna känna igen. Jag vill känna mig trygg i mina val i livet. Men hur infinner sig då detta lungn?

memento vivere

Nu har ja super ont i huvudet... Kallt ute och ingen mössa då slår det till direkt...skit... Har inhandlat lite saker idag..Hämtat mina skor hos skomakaren. Det vart så sjukt bra... känner inte igen dom nästan..
Igår kom sanna över på kvällen så vi satt och pratade om allt till ganska sent... det var trevligt..
just det jag höll på att skriva här glömde helt.. maddis ringde..=)

Jag har idag köpt mig en mopp och mopp hink från vileda.. Rosa så klart. Så nu stödjer jag rosabandet. Gör det du med!

Läser nyheter på aftonbladet. men borde vet mer än att det bara står skvaller där...Funderar på att leta upp katalogen från stockholms universitet kan se vad utbudet är.

Fasiken jag har inget att säga. Orden har tagit slut. helt..

Måndag igen

Nu är jag less. Less på att bli sviken och sårad.. När ska detta sluta? När ska jag klassas som vuxen nog i dina ögon.? Vuxen nog för en rellation? Säkert inte på några år. Varför? Jag tänker inte ändra på mig. inte på mitt sätt att vara eller något annat häller för den delen. Men varför ska en 10 åring behöva ta tag i det du har alltid varit den äldre. Jag är bara så lessen att en sådan nära människa inte ska vilja ha en rellation eller vilja bygga på en. Jag vet inte längre vad jag ska ta till. Det hjälper inte inget hjälper. Jag vill ju vara en del av er men ja får inte. Eller jag tycker det är så men det kanske bara är jag. 


Lördag 3 oktober 2009

Ett höst mys väder. Som gör att jag bara vill ligga innne med mysis byxor. en film och dona lite här hemma heeela långa dagen. Idag gick jag ner och lämnade in alla mina skor. Skomakaren vart inte glad när han såg hur dom såg ut... Jag misshandlad mina skor. Jag försökte som alltid skämta lite för att lätta på stämningen. Men den gubben gick inte han var sur.. Så nu blir ja 500 fattigare. Men jag hoppas på att se ett bra jobb gjort. Så blir jag glad.provade vinter jacka idag... Vet inte alls vilken jag ska välja...Det är livets stora fråga just nu..

Sen vi vart i väg och handlat skölj medel nu ska ja bara känna orken komma till mig så jag kan dra igång en maskin...Men det kommer nog.. Man behöver inte stressa sig igenom hela livet. vilket vi människor är ganska bra på allt ska gå så snabbt det bara går. Hällst så snabbt så vi inte hänger med själva, Frågan är ven som skapade denna hysteri. Eller om detta bara var något som blev till av sig själv...Inte konstigt att många människor mister sina liv tidigt. Livet innehåller aldeles för få stunder av att bara känna att man njuter av livet.

Jag är så trött så jag vet nog inte längre vad jag heter. Men inte sova nu...

Hittade källarn idag.. Efter två månader av letande. Tack.. Det var så att jag träffade henne vi köpte av igår på jobbet. Då hon var på middag med sitt jobb. Så vi pratade lite så beträttade hon vart jag hitta källarn. Hon är så super trevlig....

Nej nu halv sova vidare i soffan


RSS 2.0