kväll

me like trött efter en bra dag. Härligt härligt...Jobb i helgen sen får vi se vad som händer.. Kommer bli super bra=)

Grattis till er Mickan och Jonas till tillökningen...och lille n som är storebror nu... Många grattis önskningar.


mår illa

Blääääää.. Tänkte ja skulle kolla hur det funka med allevo...Men riktigt mat är att rekomendera länge sen jag måde så här dåligt...hoppas de går över.. detta suugeeer

:D

Hej om ja vetat att måndagar var så här bra... Min gamla chef ringde mig. Och frågade om jag ville jobba åt henne...På hennes nya jobb...Så paff jag blev...Så nu är de en boll till i luften att jonglera med. Härligt det är så det ska va...

Söndag

Jupp idag har jag sovit ut efter gårdagen. Skönt var det.. Dessutom har jag skaffat msn åt mamma får se hur de går. Om hon fattar hur man ska göra. Men det tror jag hejja mamma!
Så veckan då..
På tisdag är det möte med arbetsförmedlingen.. Igen det är min bästa sysselsättning..nooooooooot. Men det behövs..
Vänta på att  Y ringer hoppas hon gör det!=)
Väsbyhem kommer och ska göra någon undersökning eller vad det nu handlade om. Det gäller då att va vaken och att jag ska samla ihop den driva med kläder som ligger brevid sängen. VId senare tillfälle...hmmpf..
Dessutom väntar ja med späning..På ett mess från maddis.. Det rycktas om att det är en bebis på väg...=) heheh..
ska lägga in lite bilder....Nedan....funkade inte typiskt.

Jaja en annan dag tid och plats...
Ha det  bra.. puss

Blubb

Nu fyller hon på riktigt.. Grattis=) de va en super trevlit kväll med hela familjen rosen skrikandes i telefonen var vi skulle gå och inte. Maddis och lokalsinne...hehe=) Å en bus noel.. Han hade kul med terarietriet eller kallas det det? med en sköldpadda i. Han möblerade så fint=)..
Å adam stackare med så ont i magen. De kan inte vart kul...
Nu måste ja röra på mig ses. Pussen


hej hopp

 nu ska vi se hur detta går. Det lyckas alltid bli samma lika varige gång jag tänker skriva sen kommer jag inte på något bra..
Men nu kanske. Ikväll kommer mamma hem =)
Jaha då var detta melodifestivals år slut...Nu är det bara den stora stora finalen kvar...Hoppas det går bra. Men som det varit dem sista åren ser det väl inte så ljust ut. Men hoppas det kan man ju. Det tänkar jag göra.. Men låten är faktiskt elt okej. Jag tror den kan funka.

Kväller

hej igen nu tror jag att jag har nått på att skriva ner igen...

Jag har gjort kväll nu ska slänga in en snabb tvätt.. Torka håret. Och njuta framför tvn tills det är dags att sova.


God natt folket


Hejsan hoppsan lillebror

♦...Hej hopp...♦

Inget nytt som händer alls nu.. Känner att jag inte har något alls att skriva..
Sitter och kollar på vänner. Kul Kul=).Det blir man alltid på bättre humör av som tur är.=)
Nej snart snart skidooooor i hope...
Nu när de snöat massa hemma här idag blir det mer kännsla att det skulle va super skojjsigt.
Men i övrigt inget alls. Jobbar två dagar i veckan super!
Nej ja har verkligen inget alls att skriva.  Bara att ja är super super nöjd. Mag kännslan är superduper bra..=)

Ni vet ju att Rihanna och Chris brown. Har bråkat och han misshandlat henne. Saken är att jag igår skulle spela spel på internet. Då var det ett spel där man ska slå på dom eller nått jag vet itne men de va nått sånt. Gått lite långt kanske?.

Godkväll

Har ikväll varit på middag hos C & D och åt världens godaste fisk soppa. Super duper bra. =)
Grattis Johan till Guldet!=)


Nu inväntar ja grabbarna som varit på Metalica och skrikit rösten av sig=)

Ska försöka bädda...

God natt

Kärlek ♥

Em

Ja nu när em har börjat...Stackars Sanna är skadad.. Men Johan gjorde två grymt bra lopp. Kommer gå strålande i finalen..=)
Åså Linus då förståss. De kan inte va kul. Antingen så vill han på tok för mycket på stora tävlingar. Eller så stämmer inte alltid tekniken. Synd bara att det ska bli såhär vid mästerskapen. På födelsedagen med. Hoppas han lär sig att nerverna måste va på rätt plats vid rätt tillfälle....

klart

Ja nu är städningen klar=)...Det bev riktigt bra faktiskt=)..
Nu kan man ha folk hemma utan att det ska kännas en gnutta vidrigt. Med all smuts. Det är ju bra det.
Sitter och funderar på att det faktiskt inte är speciellt långtid innan det är sommar igen.Woho=)..
Vilket leder en osökt in på kläder i massor. Ja jag vet att ja borde slänga halva min garnderob om jag överhuvudtaget ska få in nått mer. Men man kan ju få titta.
Funderar på en skin jacka. Vilket ja gjort väldigt väldigt länge nu. Ska nog prova den som hänger i garderoben..=)
Funderar på de där presentkortet jag fick med. tatuering eller piercing är den bra fråga...

Nej nu ska ja hänga tvätten...
Trevlig fredag kväll alla..
Puss

Fredag=)

Fredag igen. Känns som om den är ständigt återkommande. Kan det ligga något i det kanske?! hm...
Ja Städar upp lite här. Kändes dom om de behövdes värkligen. Men jag tar en blogg paus.
Fortfarande massa medier på Laila & Niclas.
Tycker aningen synd om dom. Men är man en kändis så är man. Men fördelar och nackdelar. Inte bästa tiden att gå ut med det kanske. men men.....får hoppas att dom får va utan massa skämt och det i lets dance. De har gått lite överstyd med det faktiskt.

Fortfarande inte en skidbacke innom en 10 meters avstånd..Den där han är en trogen man han står på samma ställe hela tiden. En bra kille. Något att satsa på kanske...Eller kanske det där ser bra ut med. Ja helt okej det med..


Torsdag

Och ännu endag på arbetsförmedlingen. Härligt det hoppas allt löser sig snart med detta. Det börjar gå mig på nerverna.Riktigt ordentligt.
Snart helg=) Får se vad som händer men ja tror jag vet. Imorogn troligtvis mia och  barnenshus. Självklart lille Kevin med isåfall.
Sen lördag ska jag hem till C & D på middag.=)
Och på söndag ska vi till sanna och Björn.
WoooHoo
VIlken toppen toppen toppen helg....
Typisk att min tum nagel gick av idag.. Inte kul. När väl alla va i sin ordning. Men så bra skulle det inte förbli.Rackarns bättre lycka nästa gång.=)
Idag har jag städat köket ordentligt med och toan. PÅ ställen i köket där man knappt hade kollat efter smutsen..Så de såg säker lagom kul ut att gå förbi utan för när ja står på disk bänken och städar vid taket..
Men nu ska jag ut och vandra,,,,

Puss puss

Fas 499931 period 9

Oklart vad. Men det är mycket som är oklart av många anledningar. Det finns brister hos alla. Men jag tror allt har brustit samman.
Utan jobb= Utan pengar = Mindre glad= dåligt humör= Iinte bra alls..
Mycket resulerar i något...Bra som dåligt. Ena dagen upp andra dagen ner...Precis som C skrev på facebook..Vilken osökt leder mig in på en madde sörplandes på kräm. Haha vissa kan förstå den=)..
 Många kommer ofta till en fas i livet( jag väljer att inte kalla det livs kris) Det låter inte bra då.
När man plötsligt stannar upp och märker att man har hunnit ikapp värkligheten.. att liver värkligen inte är en dans på rosor. Och absolut ingen dans på rosa rosor för de hade gjort allt bättre.
Vilken jag tycker ja har gjort ofantligt många gånnger det senaste halv året. Otroligt vad det tär vil jag lova..
Men lite har jag gjort nu i veckan. Jag ska börja läsa på komvux. Då vi aldrig läste matte b eller engelska b är det bra att ha med sig. Är mycket tacksam för en lycko spark med matten. Så jag hoppas att allt innom en kortare period löser sig.Annars får jag hitta en plan b.. Vad det nu blir det återstår att se..
Nej men det finns en del saker i livet man skulle vilja göra.
1. Jobba som reseledare på en varm semester ort.
2.New york new york. Behöver inte säga mer..
Listan kan göras way to long.. Men det finns drömmar massor av dom. Jag vill itne vakna upp när ja är 50 och inse att det snart är pansion. Undra över vad jag gjorde i alla år och inse att ja inte gjorde ett skit för att förvärkliga något av det jag vill.
Så vad är det som stoppar mig.?! Igentligen inget. Jo en mamma som kanske skulle ha något att säga till om då hon är hönsig. Men det kan ja gott leva med. Inte många som har en mamma som jag!
Men utöver det ska det banne mig inte finnas mer.
Jag kan tycka att om man har tryggheten hemma. Så ska allt gå bra. Men är det rätt tro?! eller är det inte alls något andra känner.
Jag älskar alla i min närhet vänner, Bästa vänner, Familjen..
Men ja vill nog finna mig själv mer. Lära mig stå på mina egna ben helt själv. Det får en att tänka efter. Men ja åter kommer när jag fattat mina kloka beslut..

God natt puss och kram

tankar

hm...Det är så nära fast så otroligt långt bort,,,Som om man kan röra vid det men fast man värkligen inte kan det..
Det är en kännsla som den varmaste varmaste plats på jorden....Snart spricker jag de går bara inte..Det måste få bli nära.

snö!

Men inte bara massor av snö. Men jag vill åka skidor nununununununu......Ge miiiiiiiiiigggggggggg...Någon som betalar bussen till mig eller tåget upp till skidornas paradis??...Nunununu vill jag. Eller ja bara det blir av innan den fina snön smälter bort. Då blir ja ap glaaaad..Hur en apa nu visar att den är glad men nått åt detta hållet...
Ja tack!

Fy för vissa..

idag har ja tillbringat min dag på arbetsförmedlingen...Inte kul...Inte en eloge till dom få människor som tycks jobba där. Ni fick min värld att rasa i hop idag i ungefär en timme..Men nu är den hel igen..Nästan...Det återstår att se..
Så nu har ja tagit tag i endel saker som borde vart gjorta sedan länge.
Två saker måste ja göra i morgon bitti bara men sen så..

Men annars har det varit jätte bra...=)


RSS 2.0