check!

det är måndag..och jag är så helt galet slut...Kämpa nu snart fredag igen..Och efter det blir det LÖRDAG..Då jäklar blir det åka av!..
Vaknade massvis av tid före kl..Väldigt pigg och glad..=) hann göra massor innan jobbet..=)
Ett försök till shopping idag men hittade vi nått?!?! Nope inte mycket alls..
Nej nu vila!

så bra!

hm..halv nöjd med dagen..
Tills vi hittade frukost vagnen..så himlans bra vi är!
har vart å hämtat ett paket som jag fått på posten roligt å se vad det är..men jag orkar inte titta i det..

 

eller skriva mer nu..


Snö!

snacka om snö oväder.. höll på att blåsa bort ute i denna vidriga kyla idag..Jag har inte en aning om varför jag är så anti snö iår..det känns bara inte kul i år...förra året vart jag som ett barn på julafton när jag såg första snön..

var och köpte ny mössa igår. Jag har förlagt det någonstans vet inte riktigt vart bara..Men jag hittade ju en ny fin rosa mössa som kanske är lite varmare..=)

Står inför ett stort val i livet..hur det går hör jag av mig om när jag finulat klart på den saken...

fick panik i morse när jag hade gått upp..så vart jag törstig och gick då fram till kranen..Men vad hände?!?..Det kom inte en droppe från kranen..och inte av någon utav kranarna i lägenheten...tack för den.. paniken va total...eller ja jag vart nog mer galet förvånad..=)=)


Lägg energin på rätt saker..Det är inget som ska slösas på meningslösa saker..

Jag är glad att ni finns...otroligt glad..<3<3Bästa!

Lite finare lite bättre....


Tralalalaaaa

Fasiken vad svårt det ska vara att skriva rubrik!

Har haft en tok härlig helg...Med bra människor med possitiv energi....

Nu känner jag mig jätte sugen på att förstöra pengar i centrum...hm....

Bara så DU vet...så mår jag inte alls dåligt..så må inte bra för att jag mår dåligt...Jag har aldrig mått bättre i mitt liv...att jag är förbannad på saker är bara vanligt...för jag har ett jämt humör jag är ständigt förbannad...så om jag skriver att jag är less då är jag bara arg som vanligt...
dessutom borde inte du lägga ner å följa mitt liv..när du kanske borde göra nått åt ditt eget...?
Jag förstår liksom inte riktigt...tänkte du logiskt överhuvudtaget?

pösspöss


vad ska det stå?

vet inte vad jag skulle ha för rubrik..hehe

jag har repat mig lite efter gårdagen inte alls lika förbannad som igår....Vaknade upp till en hyffsad bra dag....Det var en super fin höst dag....Och på jobbet mötes jag av possitiva människor...Kanske det fina vädret som gjorde det..=)
På ett ställe såg jag en lapp som fick mig att skratta till..det stod:
En cigarett förkortar livet med två minuter.
En flaska vin förkortar livet med fyra timmar.
En arbetsdag förkortar livet med 8 timmar..

Imorgon är det fredag hörde jag skål??

....

Jag vet själv att jag inte gillar folk som skriver arga inlägg..eller ja depp...men nu tänker jag göra det...för mig sjläv läser någon så får den ta det!
jag är så jävla less på hela situationen...
sanna jag älskar dig för du är så klok....dom orden du nyss sa va klockrena..att umgås med människor med så mkt driv och possitiv energi...det är så himla sant..jag är trött på människor som ändå aldrig kan sätta sig in i hur du mår hur du känner...
Jag vet att jag inte alltid tar allt på rätt sätt. men nu vart det helt åt helvete fel...om du någongång hade lyssnat på allt det jag har sagt... kanske du hade fattat hur jobbigt det är att göra något som du absolut inte vill och åt någon  som du aldrig får ett ja va duktig du är av..  Kom då inte att påstå att det jag gör att jag inte tar det seriöst...för jag är fan uppfostrad av dom bästa föräldrarna...som har lärt mig mer om livet än vad du någonsin kommer förstå..som har lärt mig så jävla mycket du aldrig har lärt dig eller kommer att lära dig...
Jag vet att om min livs situation. som den ser ut nu att jag måste göra allt jag kan för att få ett flyt..och det gör jag jag gör det tills jag spyr av utmattning...eller tills jag inte har ätit eller sovit på flera dagar så går jag upp tamefan ändå.. eller tills påfrestningen är så stor att jag gråter för förtvivlan....
Jag kämpar livet ur mig för som det känns nu igentligen inget alls...
Men jag vet att du en dag som chef eller vd eller va det nu är inte kommer dit utan att kämpa.....
hur många gånger jag känner att jag bara vill skita i allt så gör jag inte det...jag har gjort allt sen dag ett å jag tänker inte sluta.!
För jag vet att en dag kommer jag ha kommit längre än vad du någonsin kommer komma..


RSS 2.0