Michael Jackson

Kungen av pop gick igår vid två tiden bort. Han lämnade en fruktansvärt lång och fantastisk bra karriär bakom sig. Han slog världen med storm redan som ung. Sedan dess har det bara rullat på. I en ordetlig fart.
Läkarna försökte in i det sista att rädda hans liv. Han gick bort vid blott 50 års ålder. Av en hjärt stillestånd som skedde i hemmet i la. Den 25 juni 2009 är michaels dag!
Han är vår tids Elvis. Han är verkligen kungen av POP ingen gjorde det så bra som han gjorde. En legend.Sommar

Hej tillbaka igen.
Håller på att göra mig klar..ska snart åka iväg på jobb=)...har betalat alla räkningarna så de är super skönt. Överförväntan mycket pengar kvar.. Men dom måste hållas hårt i. annars blir det svårt frammåt augusti när nästa drös kommer.
nej nu ska jag göra mig nått i matväg. sen be ge mig. pussen


Hejsanhoppsan

Här idag igen. Ja jag hittade tillbaka. idag har jag varit och letat klänning. inte för att vi hittade ett skit. Alla är så korta och till mitt ändamål ska den inte vara så kort. inte någon som har något tipps på en bra affär där dom har lite finare fest klänningar?
Skulle va super=)
Så nu väntar  jag på karln som ska komma hem=)
Imorgon blir det nog sigtuna på dagen..=)
Nu håller jag på att tvätta det behövs ständigt. Fattar inte även om tvätten är helt tom så innan man hinner blinka är båda tvär fulla. jaja så är det väll..

Sanna är tillbaka i väsby med om än på en kort visit men andå=)

Nu är det fasiken sommar på riktigt=)....varmt och härligt=) som det ska vara....

Inatt fick rihanna och Chris brown upp i rätten. Chris fick samhälls tjänst. I en mängd dagar. bra jobbar Chris!Klar

Nästan klar ska bara hänga tvätten byta lakarn in med dom sen klar...Sen laga mat....
Ut och gå efter det skönt. rätt ok väder idag=) så det blir nog bra...
puss

Ny vecka nya mål

Kan inte på stå att denna vecka är full av nya mål direkt. Tar veckan som den kommer. Så får det bli. Midsommar blev super kul. Riktigt trevligt och mycket festande långt in på morgon kvisten.. Först vart det några stycken hemma hos t. tror vi var runt 10 stycken om inte mer. Grillade pratade dansade. Allt de som hör till. Super kul. Skitade dock ner min klänning de första jag gjorde. Jag kände mig som ofta manad att ta tag i maten. Sprag runt i förkläde men det är snyggt det med?! kanske inte. men men. sen efter det drog vi vidare inte alla men vi va tre stycken. Till c ute i skogen. Där va de fest som tusan. Stört mycket folk kändes det som. Vi åkte traktor med flak där björn bjöd in till sång. Ingen annan var sen att hänga på. National sången vill jag minnas. Vi badade i vilket fall inte jag men nästan alla andra. =) De va en kul åk tur. Hoppade lite studsmatta.. Hade det allmänt kul. Det var en mycket lyckad dag=)...Lördagen vaknade jag inte alls bakis som jag kunde känna dagen innan att jag skulle göra.=).. Men då gjorde jag inte alls mycket den dagen. Vi va och käkade. igår vart det åka runt lite med j och r. Han och hans skämt. kul är dom allt.
Nu håller jag på att städa det märks inte men så är det i vilket fall han med toan och köket. tre rum kvar om man räknar hallen och jag får säga att det får man nog göra i detta fallet. Det ser ut som vi haft 2 världskriget här hemma. Oklart vem som van dock. Eller om det är så att det inte är slut än.. Jag tor på mig. Jag är en jävel på att plocka fram men inte undan.

Återkommer senare puss och kram

tillbaka

Länge sen jag skrev något nu.
imorgon är det midsommar vi får se var det bär av någon stans. Just nu är det bara oklart. Men det blir nog bra ändå=).
Nu är det ju lite sommar ledighet med. Lite små planer. Men ävän dom oklara. Men det kommer bli super om det blir av. Lite landställen. eventuellt en tripp till götet och liseberg. hoppas hoppas.
Nu malin blir du glad va?=) När jag skriver. Satt och pratade med malin på msn igår natt med mick och allt. aldrig gjort men nu förstår jag ju hur det fungerar med. Ganska häftigt faktsikt. Tycker du ska komma hem=)..
Nu blir det snart en tripp till centrum=)..i vanlig ordning.=)
Är lite små nervös inför imorgon eftersom planerna inte fallit till 100% på plats.
Färgade håret härom dan=) Så nu är det lite brunare och lite slingor i=).Tack mia=)
Å syrran fixade naglarna med ännu mer tack..♥
Har jobbat sen jag skrev sist så så mycket mer har inte hänt... Men nu när man är ledig finns med mer tid över till detta.
Borde städa, inte för att de är roligt. Men det måste bli gjort det med. Nu är det inte långt kvar. en månad nästan. Packa är itne på tal än.så jag komemr väl sitta där i sista sekund. och få panik över att inget är gjot. men i såfall har jag ju bara mig själv att skylla=).


Lille k hoppar på studsmattan förra mig sommar. =)


natt bad förra midsommar. badkrukan själv stod över och höll i kameran istället.


alla hoppar eller ja nästan undra om de va innan eller mias och mina skador från mattan. Mia knäckte nått ben har jag för mig.och mitt armbang fick av och skar mig rädd bra i handen. har ätt ärr efter det! aj men kul va de=)


Trevlig midsommar folk. så hörs vi efter. kram

RSS 2.0