mot nya mål..

Några timmar kvar.. kännslan av gråa hår rynkor och pansions sparande börjar... innan jag hinner blinka igen är jag 40 ..och no nu tog jag det för långt.. nu andas vi och tar ett år i taget.
Ikea idag... även om jag inte hittade det jag letade efter så hittade jag några andra saker så klart. vem åker dit och hittar inget?..antagligen ingen.. mitt hem är nu än mer rosa än det var innan..
en sak till min sommat har fått mig till.. det är att titta på nyheterna.. jag är förvånad.. Även jag ska kanske bli vuxen någon gång..
Nej nu sängen..
ute efter coola säng kläder som inte kostar sjukt mkt?.. Hm home rekomenderas..Det är fina saker dom har ska jag lova..

Värme..

Det är med saknad jag lämnar denna månad bakom mig.. Det har varit en riktigt bra månad för mig som människa...Jag är oerhört tacksam för att jag fick tjansen att anta detta...Jag har lärt mig oerhört mycket som jag absolut inte hade en aning om förut.. Jag har skrattat så tårarna flödar...Kontentan?! Det har varit helt grymt bäst.. Jag kommer aldrig i mitt liv glömma detta... Det är en sak som är säker.

Jag står vid ett vägskäl..ett av dom större jag varit vid...Dax att gå vidare igen.. stampa på samma ställe är sjukt onödigt...

Massa pöss!


RSS 2.0