På resande fot!

Nu börjar det bli sommar hur vet man nu det? jo man bloggar från bilen.det ni det är sommar..
Nej nu är det mörkt jag vill va framme.
Det är förändringens tider vi går mot. Malin läste  mitt horoskop igår.Men det stämde inte alls.För jag vaknade visst på lite kasst humör.Men dagen gick bra:D Så det va fel..Ofta brukar dom ju ha rätt..
Konstigt nog åkte vi ifrån ett grått stockholm mot en klar himmel..fin=)

nu ska jag hitta på något annat puss!


Arlanda

Mot arlanda och hämta s och b..=) senare blir det landet för hela slanten.=)
Det är så skönt väder ute=)

Hejjjsan

Nu en liten rad..
Har inte hittat på något att skriva om.Men men nu kommer det lite.Har varit med m och j idag.=)dessutom har jag kört s och b till arlanda.Är bara lite avis på att dom får semester.men dom är så värda det!=)
Tillsist har jag fixat naglara hos syster.Nu rosa naglar med en matt lack.Det ska tydligen vara inne nu.Så jag fick va test kanin.Resultatet blev annourlunda men coolt. Testa!
Det har varit så fint väder nu.Det är sååå skönt..
Kanske landet ihelgen en mini semester för mig =) Men det ska ju bli skit väder då=( jaja vi ska hälsa på mormor=)
Nu ska jag se vidare på petra mede show.Har lagom svårt för henne men jag försöker klara av det.Någon form av terapi:P
nu sova natti=)


Underligt!

Jag blir ständigt förvånad.Förvånad över hur människor värdesätter olika saker i livet.Jag har så innerligt svårt att förstå..Det sitter så långt inne så det går inte att ta på. Hur kan man vilja? Eller vill man överhuvudtaget? det är den stora frågan.Jag lär få fundera vidare på detta.Om svaret nu hittas hör jag av mig igen.
Min mage spelar mig ett spratt. Den vet inte riktigt vad den vill.Jag hade sjukt ont idag och yrsel på samma gång.Jag undrar varför.
Vart en lungn dag idag.Jag känner mig harmonisk..Hoppas att det håller i sig.Jag vill förövrigt ha sommar nu inte snö! Vad håller väder gudarna på med? någon som vet svar?`
Nu fortsatt lungn läsa tidning och slappa!


Varför?

Snälla får det inte vara nog nu? Såg en artikel på dn om väsbybor mot flygbuller.Det är så jävla patetiskt att det finns dom som stör sig så mycket på det så dom gör vad som hällst för att få pengar utbetalda för detta. Flytta här ifrån.Dessutom lever vi inte längre på 1600-talet. idagens samhälle är det nästan lika vanligt att flyga till jobbet som att åka bil tåg eller buss till jobbet..även om man inte gör det dagligen. Finns det inget roligare att dela sin tid med i en förening. Som driver frågor kring flyg buller?. Som en salsa kurs eller liknade och fördriva tiden på?..
Vad jag skulle komma till var att vi har ett modernt samhälle.Där flyg trafiken är en viktig del. Och uppenbarligen behövdes det en till inflygnings bana till arlanda. Tänk om alla hade haft samma syn på den vart skulle vi då ha en flyg plats? Kan vi som människor vara nöjda och icke klagande någon gång?
Jag ska göra föreningen för väsbybor som gillar läget med en flygbana som granne! Någon som vill gå med.?


På väg..

Sablars vad fint väder det är idag=) Jobb idag..är snart på väg..
ha en bra dag!

söndag

En helt vanlig seeg söndag.men det är sköönt..Har fixat med nödvändiga saker här hemma...Så nu är det gjort.
Kollade på sm finalei innebandy igår.Mellan storvreta och täby.Det gick ju som det gick.Hade fullkoll med c under matchen..
Nu börjar dagarna bli längre det är ju super härligt.=)
nej nu något annat att göra.trevlig söndag!


hm...

Hej hej ska iväg nu och försöka skriva ut lite papper som ska bli påskrivet. Funderar på skovalet..jag tror jag vet=)
nu iväg!
hm..

Nostalgi..

Har haft en underbar kväll.Tjejj middag här.Vi har haft super trevligt. Barnen var med dom med förståss.Mat och prat i massor.Har även vart och tittat på jobb idag.Ett annourlunda sådant.Det verkar trevligt men är det jag?
K den söta hade plockat en tussilago åt mig.Ett vårtecken som heter duga.Jag blev super glad för den.Nu ska jag försöka sova om det går.Imorgon blir det nya upptåg.
Förresten vi satt och diskuterade band som vi lyssnade på vär vi var små.Varpå jag kommer ihåg ett jag lyssnade på.Svingelskogen någon annan som gjorde.Det var min favvo kommer ihåg hur den gick hur bandet såg ut.Och hur boken till sågut.Men det är helt bort.Eller ja den ligger säkert i någon kartong i förrådet.Men hursom googlade vi på den och här är resultatet.
nu sova=)

Vår igen

Lunch i centrum med syster.M och j var med där.En trevlig stund=)=) Nu ut och åka och hälsa på m.Har inte sätt henne sen jag vet inte när.Vädret är fint och humöret är bra.Min hylla som målas blir inte alls som jag vill. Den får inte den fina vita färgen.Mamma var förbi mig igår och kollade in färgen som jag vill ha på väggen.Den var okejad om jag förstod det rätt..Nu är det bara ta tag i saken och få det gjort.Det återstår att se!=)
Nu är  vi klara så bege oss iväg.!

Vår

Nu var det länge sen. Har inget internet hemma.Det är typiskt. Har inte gjort spec mkt sen sist.Har målat om lite saker hemma.Just nu är jag på en bokhylla som ska bli vit.Men det är trist eftersom det inte riktigt blev som jag tänkt.Men det ska gå. Sen har jag även lite andra planer som ska bli av hemma.Det ska bli såå fint.=)
Dagen har jag kollat lite på färg osv.
bara för att jag inte skrivit på länge kommer jag inte på något att skriva om!.Så på återseende!
ha en super vecka i det fina vädret!

Memento vivere

Går dagen var jag med mia å barnen=) och åt dessutom middag hos mia. Mys dag!
vi pratade och pratade.Och dessutom böt vi ut te mot kaffe. Det är nu det händer!
Jag tog mig en prommis hem från mamma och lagom hemma blev det svin kallt.Tur att det inte var långt kvar då.
lite bilder från karlstad tur och retur på en dag.!

detta är en bild som grundar sig i att ha halv trist och viljan att ta kort när jag åker långt i bilar..Dem som förstår det är a & m när vi åkte till fjällen..roligt värre!

detta är beviset som motsäger det som Karlstad lovar.Det är att solen alltid lyser där..Gjorde den det? Nej


Dagen spenderades med att kolla igenom massa gamla kort på min gamla dator.Det var en nostalgi tripp som inte liknade något annat. Lite som var lite mer jobbigt än det andra.Men mestadels sjukt roliga minnen och mycket som jag hade glömt bort lite.Så det var jätte kul att se dom igen.Det kommer komma upp lite bilder därifrån senare.Om inte till helgen kanske.Ska försöka hitta ett usb minne så jag kan ladda över till denna datorn.=)
Sen gick jag och hämta ut vad jag trodde skulle vara ett super stort paket från hm.Var det det? nej för allt annat var restat.Typiskt.Ivilken fall knallade jag upp till centan och mötte syster med barn. Med ett mindre paket än väntat.Det absolut tråkigaste var att tröjjan i inte alls var i den färgen som jag hade hoppats och trott.Men man kan inte få allt!..
I vilket fall åkte jag med syrran till hennes jobb.där detta gjordes!

Tack syster!..Vi små pratade om allt det är så det brukar bli när vi sitter där..=)
Nu har jag för övrigt möblerat tillbaka allt här hemma igen.Så skönt!
Imorgon får jag se vad som hittas på. Kanske te hemma hos mia vem vet!=)
Och en prommis i solen sitter inte helt fel=)

nu när våren äntligen är här..=)
I helgen ska jag försöka mig på att göra en sådan tårta som maddis gör så bra.Jag undrar om jag kommer lyckas med det jag med..Hm...Hoppas på det..
nej nu ska jag lägga mig .God natt!


Trött

fortfarande trött efter resan igår..Nu faller locken snart ihop..Idag trosa som utflyckt.En fin dag i solen.Med en tok kö vid salem.som resluterade i mycket skratt när folket på vägen lessnade på köer.Backade dom upp på på farten vid motorvägen.Ja vad säger man alla sätt är bra utom dom dåliga?
Nu är det påsk..ännu en högtid som ska firas.Har påminnt mamma om att jag minnsan ska ha ett påskägg  hälst så jag får leta runt hemma efter det som det var på den gamla goda tiden.Ja för det var ju bättre förr?haha
nu ska tröttmössan sova lite..Har ju lovat å tvätta pappsens bil imorgon sicken grejj va?haha

Natti natt

En glad dag

IDag är jag pigg utvilad.Efter gårdagens tur till karlstad tur och retur=)Men det ska reklameras.Solen lös fasiken inte i karlstad.Det är ju typsikt..För er som kanske inte vet så säger man att solen alltid lyser i karlstad.
Men men väl på väg hem hamnade jag bakom en långtradare som kom från norrköping.Jag kände mig genast som hemma så där låg jag å tryckte ett bra tag..Han va snäll vi hade nått.Det känndes! hahah
Idag trosa på fika.Borde göra mig klar.Men men det kommer..
Nu påsk undra om det blir ägg i helgen..!?!

RSS 2.0