tjoohoo

Hej=)
Efter en dag i centrum är man lite slut. Vart med Carro men träffade även på maddis med syster,pappa och systers hela familj och erica. Trevligt=) Prov körde deras gigantiska vagn..
Dessutom har jag faktiskt köppt en maj blomma.en endast för att den hade en rosa färg.Majblomman - Alla barns blomma

More than words..

Skulle kunna vara.
Nu en liten uppdatering om vad som hänt och som komma skall.
Detta kan itne bli långt om jag nu inte svävar ut. Och skriver bara för att skriva. Och inte komma underfund med något alls. som nu en bra början.
Sitter och slappar lyssnar på lugn musik. Känner lugnet helt enkelt. Vilket inte är något jag brukar vara super bra på. Slappar ja i soffan somnar jag bara. Men nu sitter jag ju här då är det lite svårt. Nej men tempot är man så van vid på jobbet så det ät ibland svårt att släppa.
Njuter av min lediga dag. Innan man ska gå in i väggen på söndag.
hm på jobbet har vi en praktikant hon är äldre än mig. haha. Lite lustigt är det.
Nu vill ja ha sommar. Det är massa kul som är halv planerat. Får se hur det blir med det.
Nej nu måste få träffa mina vänner nu.. Va två veckor sedan nu. Så nästa vecka vet ni vad ni ska göra.=)
Nu ska ja nog ta och gör mig klar. och plocka bort disken..
Ses Puss


Tänk efter...

Läste några sidor i tidningen igår när jag kom hem. och snälla! Detta tjat om att människor itne har rätt att vistas ute på sina balkonger för att röka. En grymt grinig människa. Tycker det är brist på respekt och att människor ska röka inne så alla andra silipper lukten. Men griniga tant. Va fan det är som att säga åt någon att inte ta på en parfym och gå ut. Den kanske inte heller luktar gott. Dessutom är det massa annat som luktar både bra och dåligt på våren...
Det andra som störde mig otroligt mycket. Det är detta ständiga gnäll om flyg banan. Ja dom gjorde en ny flyg bana med in flyg över väsby just. Men arlanda har legat där det har legat i hur många år. Och vi går ju frammåt i utvecklingen .Det vill säga mer som tar sig fram i flyg trafiken. Det är idioti. Flytta i från väsby och tänk så mycket yta ni har att välja på.. Ett helt land om ni inte vill fly landet med. Men är det så mycket att gråta över. Finns det inte folk som har det värre? Nej klart inte så nu ska vi stämma LFV. SLUTA... För fan? Dom måste väll kunna jobba dom med. Flytta och sluta gnäll!
Som jag sa finns det inte folk som har det värre?
Se hela bilden 


eller hade ni ganske velat springa i från dom fallande bomberna? Eller inte ha eran mat på borden varge dag och svälta? Eller inte haft rent vatten på mils avstånd att hämta? Eller risk att trampa på en mina när du är ute på din söndags promenad?
Det finns så många andra som har det värre. Tänk efter. Innan ni blir så jävla löjliga...

Här igen=)

Ja nu hittade jag tillbaka. Tycker mycket synd om mig själv trycker halstab..och ipren. har så ont i halsen.. Jävla skit men jag hoppas det går över.
JObbat hela helgen. Kul var det. Träffade föräldrar till en kompis från när jag var liten. Vi gick i hop dagis mellan och lågstadie.=) Det var super kul att få en uppdatering.

Nu är kameran tillbaka. Hoppas den funkar nu bara inte kollat. Men den funkar nog.

Påsk.

Ja Tänk att även denna högtid. Kom så snabbt.påsk middag ikväll. Samla kycklingar. Eller snarare en ko eller två. Ska umgås med familjen när må allmänt bra.

....

You took my hand, you showed me how
You promised me you'd be around
I took your words and I believed
In everything you said to me


Jag är trött...

Härligt väder.

vad fint det är ute=).. Hoppas det blir det imorgon med. Då börjar fotbollen=)

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep

Stuck in reverse

hm...

Cause every choice is a new mistake
Every turn, every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I runaway but I can't let go
I say I don't when I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go

Been everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I cant let go

Putting on my makeup
I am going out to night
With your last words on my mind
I were the dress of a break up
And it won't fit right
Please tell me I'll be fine

Värme skönt.

Ja idag har jag hängt lite med r och m. Han lärde mig massa onödiga ord på andra språk. Så nu vet jag ju dom. Om jag någon gång drar nytta av dom. Det återstår att se. Har precis gjort lite nytta. Slängde in en tvätt och på med disk maskin. Som länge har skrikigt att den vill bli ren. Så nu håller den på att bli det.
Ska lämna in kameran idag. Tur att det var garanti kvar. Hoppas det går att fixa lätt. Vill ju ha alla bilder. NUNUNUNU inte seeeen. typiskt.
På söndag är det fotboll=)

jag bjuder på den..Vad hände igentligen är frågan.Det har spårat helt.

lovelovelove

Hej hopp...

Idag har jag jobbat.. Det var kul. Hahah vi hade en rolig diskussion om knark. Det resulterade i gap flabb. Hahah Det var kul. Hade sällis med H på väg hem. Pratade otroligt nog om våra jobb vi har ihop. Konstigt va? Känner man inte varrandra så är det inte mycket annat som kommer på tal. Men det var trevligt. =)
Efter det var det centrum och te. På waynes med carro såklart. Ja annars finns det bara ett annat alternativ till mia!...hahahha.
 Efter det blev det en sväng in på new yorker och prata med sofie det är som det ska vara med andra ord. Sen han vi inte lägre än till Gina. När vi träffade på Cissi. Så det vart en till sväng på waynes.Trevligt inte ofta vi pratar så där. Men de va trevligt.
Sen han jag hem( han och han jag gjorde skyndade mig frivilligt) kissa byta skor och gå. Dricka en kopp te hos mia och dennis blev det sen. Ja klart busa lite med Kevin med. Innan han skulle sussilulla.och självklart såg vi  unga mödrar.  Nu ska jag skriva in allt i kalendern som borde skrivas in. Då jag glömde den hos mia förra gånngen jag var där.
Under tiden försöker jag mig på att ladda in kort från kameran på datorn. Som inte alls går. Inte okej. Någon som har en nikon colpix inte från 1800 frös i hjäl eller från när lutter dog?
Vill bara tacka alla min älsklingar. För att ni finns för mig i med och mot gånngar. Ni är bäst.<3 Me love you♥
Hepp kameran ville inte men som tur är.Hittade jag kvittot på den så den ska lämnas in. Skit den är ju inte ett år gammmmal dåligt. åååååååååååååh sopa.
Så istället för att det någon dag i världs historien ska bli några bilden på denna blogg. SÅ laddar jag över alla kort från mobilen istället. Jag är på efter 2 minuter på 46/191.Snabbt tänkt..
Detta inlägg har tagit mig en galet långtid. Men så blir det ju ganska långt med..=)
Kom på alla som känner sig manade.Skicka ett mess och kom över på te?...En suuper ide.♥

En rolig histora? Ett gott skratt förlänger livet. •
Det var engång en gubbe som hade så mycket rynkor i pannan. Så när han skulle sätta på sig mössan så var han tvungen att skruva på den..
tidigt som fan på arlanda. Vi är på tur.
vi ska på tur. Man måste ha nått lugnande.

ja tack

ja efter resan var man brun

sigge dööööööööööööd synd om igelkotten

en shot två shot...Fabben...
och på väg hem inträffade...

en max på marken...

hahahhahahhahahhaha

gustaf älsklingen

lill snuttan

julbak..hahaha

wii spelande hos moster.

ett ganska bra jobb må jag säga.

nej godnatt pussen

RSS 2.0