Ensam är stark!

Ensam är faktiskt stark. När jag gick å la mig igår funderade jag på hur skönt det är att vara själv.Ingen att ta hänsyn till. Och tro mig det är skönt och komma hem till ett tyst hem..Något som alla borde pröva. Det är härligt.
os snart slut. Men vilka fina medaljer och prestationer de har lyckats med. Anja gjorde en brutal vurpa. Men vilket jubel och stärn status hon fick efter det. Konstigt men så är det i bland. Läste på Marcus Hellners blogg häron dagen. Snacka om att han har ett fan och en stor kärlek på 12 år någon stans i sverige. En 12 årig tjej som har lagt ut sitt mobil nummer där för hon vill träffa honom. Hon är nog snarare besatt än något annat. Men det kan ju anses gulligt. Förövrigt är han själv 24 eller 24 något sånt.
Nu kanske det töar bort lite av snön?..Så man kommer fram. Å andra sidan kan det gärna ligga kvar det är mysigt och vackert.
I helgen är det sm för hela slanten!...Det blir kul=) För er som inte fattar handlar det om idrott och friidrott för den delen.! så nuvet ni det.
Nu ska jag rusa i väg till jobbet=)
Ha en bra helg för det ska jag ha!


tjingeling


Outhärdligt kallt

Japp kallt det är bara förnamnet..11 minus var det i lördagskväll när jag och sanna löste dagens största problem..Inte nog med att vi fick stå ute i kylan i en timme kändes det som.Medans snällaste roger hjälpte oss med däcket.Dessutom bytte han däck utan vantar konstig karl det där.Men snäll det är han.
Måste säga att sl kan fan ge upp allt nu. Var på väg hem från jobbet i torsdags förra veckan. Satt på centralen kl 12 eller om det var senare. I vilket fall satt i godanro och väntade på tåget som skulle gå om en kvart.Pratade med sanna å heltplötsligt kollar jag på tavlan där tiderna står och utbrister sanna det går inget tåg.Det var hämskt..Men världens bästa sanna ställde upp på mig och kom och hämtade hem mig till värmen.Det ni är kärlek!
Dessutom gosade jag med världens bästa k och e i fredags har jag förmig det var. De finaste av barn..Jag var garage.Vilket var ett soft jobb..K fick godis av mig snäll är jag. Sen kollade vi på prinsessan lite.. E somnade i min famn och mia ja hon skalade potatis. En bra dag..Dessutom kan jag säga att jag och mia ska på shoping runda på biltema dom ska tydligen ha snygga kläder där.. Vad säger du mia? En heldag..
Men dagen var mysig. Vi pratade länge och la pärlplattor med k..Så bra dag..
Nu ska jag i väg och träna med sanna..Nu händer det.. det bara händer! Jag ska bli en bättre människa.!=)

jag bjuder på den åt mia.. haha=)

bilar i massor och världens finaste k!
nej ut med mig nu i kylan här ska tränas...Puss!

Lungn

Vaknade igårnatt kl 3.Eller jag visste då inte va kl var.Men när jag kollade på kl sån var den tre.Varför? Jag skulle titta på invigningen i förrgår natt. Å glömde att stänga av den efter.
Däremot vaknade jag av byggarbetare tidigare imorse.Men jag lyckades somna om. Det är nog första gånngen någonsin.
Idag ska jag bara vara hemma.Göra ingenting.Eller ta en promenad..Det ser inte super kallt ut..
Detta var ett utkast jag skrev men inte la till igår. Men va tusan det får komma med.
Efter en helg i sätra.Har jag nu lagt ner alltid på plugg. Men nu tänker jag ta en promenad för att rensa huvudet lite.
Är det semeldagen idag?..tyckte jag läste det någonstans.
Kollade på Kallas insats igår..Ja jag satt å grät när hon gick imål..Det var ett jävla lopp hon gjorde. Snyggt som tusan..Ska googla mig till priscermonin som hölls kl 4 svensk tid i natt. Det kan va kul och se.

Nej nu promenad.

Fredag men inte hela veckan!

Hallå=)
Gårdagen var aningen virrig men ack så rolig..Det var otroligt mycket människor över allt. Eller när jag tänker efter var dom inte så många men överallt.=) Ikväll är det bara på det igen.Undrar vad som väntar idag. Det blir en kul överaskning.
Just ja ska försöka få in en bild på mitt ben. Jo för det var så här för andra gången så tappade jag ett bord på mitt ben.Första gången skapades ett ärr.Nu blev det bara det största blåmärket jag någonsin sätt. Snacka arbets skada.
Kom att tänka på när någon av syskon barnen gjort illa sig och någon av dom vuxna som la på en påse köttbullar som skulle kyla. Ja dom kom från frysen. Å pappa säger jaha funkar det extra bra med köttbullar på bulor.Kallas det det? I vilket fall är han hämskt kul när han kläcker dessa smarta saker.


torsdag!

Japp idag är det torsdag.Igår var det onsdag.Ovanligt om något.
Vilket innebar globen och friidrott i världsklass. Säger reklamen.  Det är en av årets höjdpunkter den andra är dn-galan..=)
Men det var riktigt kul igår. Jag såg mest fötter. Men det är kul det med!.. Dessutom såg jag ett ärsle som jag hällst hade velat va utan att se.. Sätt på dig bra byxor nästa gång.!  usch... Ungdomsstafetten liknade mer ett domino utav ungar som ramla ihop. Men dom kom iväg dom med.
Nu ska jag röra mig mot stan. Jag befarar det värsta.. Förseningar  med sl. som vanligt så det var inget nytt.!..
Feb. 9, 2010

nu var det dax igen. Kände jag.Imorgon är det GE-Galan.Kolla det rullar nog på ettan vid sju. Roligt som tusan att se christian igen. Det var ju inte igår han tävlade sist.Men det blir intressant.
har städat lite idag med. Hittade massa roligt som jag inte visste om att jag hade. Som om jag bor så stort så de ska gå och tappa bort saker lätt? Nej.
Idag har jag vart med malin och maddis=) Det va trevligt som vanligt. och hos tandis men det gick bättre än väntat. Paniken intogs men det förstod hon och lungnade mig lika snabbt. Tack! Det är inte alla som har en tandläkare som jag.Men det borde ni ha!

 vilket team!

Tänkte inflika.Att du som snackar om att ensam är stark..Du som klickar folk du inte alls borde. Visar påtok brist på moral.Något du faktiskt inte kan få förlite av. Du som har skit snack på agendan var


onsdag 3 feb

Hej..
tänkte mig på att skriva lite. Vad har jag gjort? igår var jag med min syster..På hennes jobb vi fixade och städade lite. Helgen var med malin.som nu är i thailand. Det skulle ju va sista kvällen hemma.Så vi satt hemma hos henne och pratade och senare magget..En bra kväll!.Sen har jag varit hos mamma och spelat wii fit så jäkla kul!. tur att jag inte har det hemma jag skulle bli spel nörd!
Idag ska jag jobba=) väntar på maten som gör sig klar i ugnen..ska nog kolla den nu!.

igår tog jag nog priset som den klantigaste människan..tappade sodastream i golvet. hm det gick ganska bra!nu har hon åkt igen..=(


RSS 2.0