Varmt!

Idag har det varit varmt och skönt.. Igår var jag och badade hela dagen. Det var super nice.!
Hälsade på Mia idag.. Tanken var ekebo men när jag var klar med det jag skulle göra idag. Började det vräka ner. Vilket resulterade i inte ekebo!
Men det var mys. Kvinnan är otroligt bra på soppor. Lika gott varge gång!

Kollar nu på ett program om en engelsk tjej som åker till kina och är gesha i en vecka. Det är helt galet. Vad dom gör. Sover på en trä bit för att inte sabba frillan. Det skulle jag inte göra för någonting i världen. Aj säger jag bara.


jag ränsade kylskåpet hos maddis. detta var super gott måste jag säga!

Midsommar helg 2010

Halloj efter denna helg är min ögon lock inte längre med mig. Nu gäller det att dom inte trillar ihop helt. Vilket håller på att hända...
Så på plats i norrtälje. Värmen hade hittat dit. Så även jag även om jag missade avfarten. Det är som vanligt med mig så jag vart inte spec förvånad. Väl inne i skogen va det varmt utsikt över vatten och ett lugn. Som inte går att finna någon annanstans. Grannarna var i full fart med att sjunga nubbe visor redan nör jag gick ur bilen. Men det stör ju inte direkt på midsommar. Vi åt lunch. Vid närmare eftertanke så åt vi mycket och ofta. Jag kan inte påstå att jag gick hungrig en sekund denna helgen. Jag har skrattat så mycket så jag tror min stora magruta kan bli fler små. Även om det kanske är lite väl att ta i. På midsommar kvällen träffade jag endel människor jag kände ifrån hemma på min gata istan.
Fotboll visades på tvn. Jag tyckte mig se innebandy rodd eller volleyboll. Men det var det tydligen inte alls jag hade fel. Men jag tittade faktiskt utan att somna framför tvn! Det är inte illa för att vara mig. Även tittade jag på två filmen utan att somna. Ja ni läste faktiskt rätt. Nu du sanna är twiligt inte alls långt borta ska jag säga.!
Jag badade i iskallt vatten. Men jag gjorde det. Å jag erkänner väl i villle jag inte gå upp alls. Det va härligt som tusan. Livet på landet är det bästa i livet. Lugn och ro. Härligt som bara den..
Nu ska jag vila min ögon.
På återseende!
Pusspuss

Tillbaka men bara för en stund!

Vaknade sjukt tidigt idag!..Sjukt tidigt. Nu midsommar firande.
Det är super fint och soligt väder.
Hoppas det blir en fin dag!
Glad midsommar alla.

19 juni 2010

Nu tackar jag snart för mig. Det är nu bara dansen kvar att se. En fantastisk dag är nu slut. Dagen då Victoria och Daniel blev ett. Denna dagen jag aldrig kommer glömma. Det var en upplevelse som inte kan beskrivas.
Godnatt världen

Bröllop!

Ja ingen har ju kunnat undgå dagens bröllop. Victoria fick sin Daniel. Efter att jag ställt kl på 8 imorse tyckte min kropp jag var lagom dum som hade somnat för sent och vaknat på tok för tidigt. Jag satt och kollade på tvn hela tiden. Ja nästintill iallefall. Innan min räddning kom och vi åkte in till stan och kollade på bröllopet. Om än inte i kyrkan men i kungsan. En stämning man inte kunde missa. Det var otroligt roligt att få ha upplevt detta. Vi väntade å väntade men det var absolut värt det. Helt klart värt det.När far och dotter börjar gå in i kyrkan och gå längs gången.
 Då händer plötsligt det som absolut inte får hända storbildsskärmen tackar för sig. En orolig publik som i en bra stund har varit tysta och tappat hakan för länge sen. Börjar ilagom takt bli oroliga över vad dem kanske ska kunna missa. Men det tog nog bra en minut så va den igång igen.
Vi hann få en lagom bra plats till att se paret åka förbi. En kännsla svår att förklara.
Nu är tårtan uppskjuten till kl 11 hallå nu har jag följt detta sedan kl 8 i morse. Och ingen tårta på utsatt tid. Tusan.


Det är så vi jobbar!

halloj..
är sjukt dålig på att skriva jag vet.
Jag har jobbat och allt det där vanliga. i tisdags var det bio och satc2 riktigt bra faktiskt. Tur tjejerna fick med mig på bio. Jag som ofta är emot bio fråga mig inte varför men så är det. Men det var tiktigt bra och värd att se. Dom fick mig tillochmed gå med på att se... ja nu är det helt borta vad dom heter. Jag återkommer om svaret!
Idag träffade jag syrran det var roligt. Vi va på villafritid i rosers.  Måste säga att dom har sjukt roliga saker där.! och inte dyrt köpte inget men det var roligt att titta. Sen var jag hemma hos mamma en stund med gosade med katterna.
Nej nu sova natti!

Sommar

Nu är den fina sommaren här på riktigt. Ja eftersom jag kom på att det går att sola på min balkong lycka! nu jäklar ska det brännas!...Sängen anföll mig härom dagen. Det stod på högkant och jag gjorde något så den landade på mig. Jag kan säga att det gjorde lagom ont.! Imorgon blir det stan med tjejjerna bio. Det var längesen ska bli kuligt=) Ska försöka mig på ett källar besök imorgon. Vågar vågar jag inte? det är frågan.
Jag ska med konsert med pappsen i sommar. Snällt av han att han bjöd med mig på det!
Jag har köpt en ny jacka. Den andra har liksom gått trasig. Ibland skulle man ha mindre tuttar det lovar jag!.
Kollar solisar. Frågan är vad ska man ha?

Nej nu sova natti..

Tänkvärt.

hej igen. ska försköka för medla något idag. Jag är än så länge peppar peppar. Sjukt nöjd med den första planeringen av sommaren. Jag blev jätte glad och det kommer bli bra.
Hälsade på mormor i helgen. Min lilla mormor!♥
Det är sjukt fint väder och jag funderar på centan en mina sväng och kolla mobil väska. Heter det så?. en i reserv såg att dom kostar en 100 på the phone house. Kanske värt? en rosa kanske jaaaa...
Är det något jag vet så är det detta tro mig..

tisdag igen!

Halloj det var en stund sen nu. Har lite torka på vad jag ska skriva så det blir inte överflöd i inlägg. Nej jag kommer faktiskt inte på något alls.!

RSS 2.0