Torsdag =)

Vilken anledningen igentligen kvittar... Men det är en annan femma.
Igår bakade ja massor. Kärleksmumms...Shackrutor... oklar stavning....
och bryssel kex... eller (shex) som en annan i familjen hade uttalat det... Helt fel enligt oss andra...Riktigt kul faktiskt.. Vanligt vis då ja planerar att baka fler saker tröttnar ja efter första men de hände inte nu.. Jag är nöjd...

Pratade med mamma samtidigt och fick kramp i nacken. Super obehagligt....Men de gick de med...
Innan de var ja med carrolutt.. Vart en runda i centrum... Länge sedan vi var där nu.....

Syster målade mina naglar i en av de sprillans nya färger som kom till butiken härom dagen. Rosa=)
Så dom är rosa och fina...

Nej nu ska ja plocka tvätten tror jag.. Inte bästämmt mig riktigt än men.....Nej nu vet ja söka jobb. De är en bra grejj. Ska försvinna in i arbestförmedlingen en stund...

Kram & puss

Nu!

nu ni....
Kommer någon ihåg trazan å banarne.
Hahhah
Balla Trazan Apanson

Eller trollmors vagg sång. Mamma kommer du ihåg den?
Måste du göra. Den sjöng mor hon....När ja sku sova när ja va lite..
Vad var namnet på den andra du sjöng? Den där med...äsch då ja kommer inte ihåg rikigt.Va de inte nått med tamburen?

E du vaken lars. Har du tvättat händerna har du tvättat händerna...E du vaken lars ...
Ja e vaken mor. Ja har tvättat händerna. Ja e vaken mor men ja glömmde tänderna ... Men ja glömde tänderna....
haha

ahahah lyssnar på magnus och brasse. Jag tar fiol lektioner... Hittar den inte så ja  kan lägga till den..
hahaha

Hoppla

Fan vad känner mig inne i någon form av djup period. Tiden går liksom åt att fundera över livets mening typ. Det är nu det skulle sitta fint med en kurs i filosofi.Sådan känner ja mig nu. Haha som en hjälplös poet. Som skriver av sig om mening meningen med livet. I en bok utan speciellt bra slut. Dessutom är de ingen som läser. Och fastnar för något av det och anser det intressant. För att det igenligen inte är något han kommit fram till i slutet på en bok med 300 sidor. Boken fick inte ens en nämd värd titel. Som inte ens den tilltalar läsaren. Titta nu vad ja skapade. Man kan skriva ganska mycket utan innehåll.fascinerande inte sannnnnt? Det roliga är att ja inte har något att säga. Så det blir inget sagt.
Hahha fy faro vad jag är intressant.

eller jo mamma nu blir du glad. ja håller på och läser en bok. Nästan klar faktiskt.

Nu blev det inte bättre tror ja.


 


<3

                        =) ♥♥♥♥♥

Fredag. Men inte hela veckan

Hopp hej. Fortfarande lite svårt att koppla av helt hemma. Än konstigt nog. Men de kommer väl. Kunde häller inte sova helt inatt itne spec djupt med andra ord. Men sen kom ja till jobbet då blev allt mycket bättre. Idag har vi dansat. Skämtat mycket som vanligt... Abolut helt tur att ja kom dit idag=)

Blä

Kan ärligt säga. Att det obehag jag känner nu är riktigt illa. Situationen får en att riktigt tänka på omgivningen vilket gör den värre. Än vad den redan är.

Trött

Jätte trött.


Något i den stilen

Tisdag

Hej hopp resten av det uttrycket tänker ja inte skriva ner...

Idag har ja arbetat. Kände mig som en zombi. Hela tiden. Men de gick bra hyffsat lungt. Fredag är de dax igen. När ja satt och käkade lunch slog det mig. Pratar alla bara jobb hela tiden? Finns där inget mer man kan prata om en jobb. Även om ja trivs utomordetnligt bra på scandic. Men ändå.=) Satt med hela städ och jag=) hehe

Saknar fortfarande min och carrolutts bra vecka i Egypten... Det var så skojjsigt..

Kollade på idrottsgalan. Delen med Björn och Robert var ju jätte skojj.
 Tycker det är lite synd att Sanna inte fick något pris alls. Även fast de gick som de gick i OS . Även dom bästa kan göra fel. Just de som gick fel där va jäkligt synd. Men hon satte ju faktiskt ett världsrekord på 60 innomhus senare.  Ska inte den prestationen uppskattas? Även om charlotte kalla tog skid värden med storm värkligen. Hon är en sån jäkla talang. Fantastiskt ryser lite varige gång man ser henne i den backen när hon gick om den andra tjejjen. Då har man krafter kvar.
Även hon 14 åringen som simmar tappat namnet nu. Men inte helt fel att fira sin 15 års dag på os.
Dessutom presterade hon bra.
Sen att Zlatan hamnade så långt ner i Jerring pris listan är ett under. Jag trodde alla svenskar älskade honnom har jag fel i det?

Min kära mor har två nya i familjen. Ja två missekissar. En tito och en s något ja har glömt. Förlåt mor inte lätt att vara en jag hela tiden. Man kan inte komma ihåg allt. Men du får gärna komentera in namnet så ja kan lägga till det.=)

I helgen ska vi hem till Sanna och Björn. Hoppas det blir av. =)

Här kommer lite bilder rensade ur mobilen på bilder. Praktiskt.


Julbaket. Kaos. Det flög lite bulldeg överallt. Inte berodde det på mig inte..Host


Siri Det slog mig det var så tussan hette. Hon är jäkligt söt.
Kan säga att de inte var de lättaste av mål att få med tito på bild men har är gustav katt.


Förra årets jul mms=)Haha nyårArlanda runt halv 7Inte helt fell att blicka upp till♥
En aftonbön skulle sitta på sin plats.


 


Väsby tidningen

Först ska ja svara på mammas. okej om inte Göran . En Mona Salin Med vin flaskan i högsta hugg. eller varför inte en kicki danielsson med falukorven?
Elller hon kanske redan deltagit.
Letsdance fortfarande samtals ämnet.

Då vill jag bara inflika den underbara artikel som stog om VIlunda. En kille som skrivit om hur dålig skolan är. Den var väldigt bra. Då han fick fram saker som värkligen är sanna. Bra skrivet


Vart är Sverige på väg?

Ärligt talat jag trodde det var kändisar som ställde upp i lets dance? Men även blondin bella räknas hon till sveriges kändis elit. Nja tycker väll inte det. Hon är en blåst blondin som bloggar. Ska man bli känd via den vägen. Underbart bra igentligen glida in på en räkmacka. helt okej löst de tycker ja e bra jobbat. Blåst blondon va kanske lite elakt. Hon är säkert skit duktig på de hon gör. De företag hon driver fast de hon är så ung. Förlåt Blondin bella.
Skulle det inte vara roligare med en avdankad gammal politiker istället? Förstå uppståndelsen som man skulle haft med Göran Persson fast med tanke på han mage kanske kan inte svävar över dansgolvet direkt. Eller frun Anitra kanske de skulle vara en hitt.Man måste ju Think out side the box. Någon som är med mig på den?
Det skulle ju bli jätte kul.


Gömda

Har det ungått alla denna hysteri det är om Liza Marklund nu. Då hennes böcker är baserade på en sann historie om "mia" Och hennes familj. Alla pekar nu på att hennes histora baserad på denna familj då. Har förstört pappans liv. Men kom igen han har redan förstört för den andra parten i de förhållandet som tvingats fly landet på riktigt. Men Det är nu fel det sättet hon skrivit den på vilket jag inte förstår efter som hon skrivit den så att de inte ska kunna gå att känna igen vilka det handlar  om. Ungefär men ändå en skildring om deras liv. Det är nu jätte många som anser detta är fel. Hur kan det vara det när hon själv vet mest om den familjen. Då hon har haft kontakt med dom själv. Har svenska folket det?!?
Det tror ja knappast. DÅ hon även LOVAT att inte hänga ut någon helt i boken och har då ändrat lite av berättelserna. Helt rätt?
Men det tycker inte alla journalister. DOm däremot har en jävla konstig attityd mot folk.
Men det är väl rätt det hon gör då hon låvat "mia" att inte hänga ut allt?
Det finns till och med människor som startat en hat blogg mot Liza. Borde dom inte ta å skaffa sig ett liv. Och innan dom öppnar käfften skaffa FAKTA först!Nostalig nästan om de hunnit bli det ?!

sitter och kollar i student mössan alla som skrivit. Å vad jag älskade den dagen. Saknar den tiden allt var så lätt.

Förlåt allla som försökt höra av sig till mig de senaste dagarna utan större fram gång. Upptäckte att de va massor som frågade om resan på msn men då låg ja redan sovandes framför tvn å glömmt logga ut. Men de va den bästa resan så nu vet ni det=)
Pluss att ja dragit ut en tand hos tandläkaren dagen innan spenderade jag vättskrämt över vad som skulle komma att ske. Grinandes av å till. Ja har aldrig gjort mig illa eller nått sånt förut. Så ja är fortfarade väldigt rädd för att de ska göra så jäkla ont. MEn det gick bra. Men aj så ont ja har fortfarande. All tack till Gudrun min tandläkare. Hon är mycket duktig.
Men nu ska ja försöka svara igen=) ja lovar. Så ring som dårar....

Ja vill tillbaka

Ja vill åka dit igen det var en sådan jävla bra resa......Tack carrolutt,,=)

Hemma från Egypten!

Japp nu är vi hemma igen. Eller ja vi kom hem i måndags kväll rättare sagt. Det var en jätte bra resa. Vi solade och badade i massor. Jätte varmt och härligt. En ut flykt var vi på vi snorklade det var otroligt vackert under vattnet. Som en helt annan värld.
vattnet var i en väldigt fin farg på andra stället.
Helt enkelt vi hade en jätte bra semester i Sharam el sheik. Bara Carro vet hur ja utalar det nu:P

Endel av hela hotell området. Kan tillägga  vi hade 10pooler och 4 restauranger, Några barer runt om kring området, Eget shopping mall...å ett supermarket. Det gick ingen nöd på oss.
hahha sjukt kul
Det kryllade av jul prydnader både inne och ute.

Egen strand =)


hahahah fin text:D
från våran båt tur


bjuder på den


äntligen vi hittade dit=)

Hej då SWEDEN

Ses om en vecka. När jag nu sitter här har ja ingentligen inte tid med detta. Men man får ta sig tid till vissa saker här i livet:D Ja åker om några timmar. Imorgon vid denna tid sitter vi nog och äter middag nästan kanske vid denna tid på dyngnet. Denna resa kommer bli super. Jag längtar. Hej då alla älskar er allihop ses om en vecka.!
Bye bye,

Au revoir, mademoiselle.Sayonara,


Egypten

Japp två dagar kvar sen lämnar ja detta kalla land. För varmare bräddgrader=) Lite iallfall så skönt och kul vi ska ha det=)
Så ny ska resväskan packas iallefall ska ja dra fram den så ja kan börja lite lätt=)
ååååh vad ja längtar ja kommer inte kunna sova imorgon  natt=)

RSS 2.0