hej

idag har vart en bra dag.. Åkt hela dagen det gillas! imorgon blir det än mer. Så jäkla kul.Men snart är det roliga över det gillas inte. Det är lagom kallt..Skulle idag försöka åka skidor och prata i mobil samtidigt. Jag vurpade rätt bra då! det slutade med att jag satt mig ner i backen och pratade klart i ca 10 min..Två st han åka förbi och stanna och frågade om jag hade gjort illa mig men det hade jag ju inte..Men det var roligt=)..Jag har tagit mig en lång prommis idag. Det var fint..Helt ro fyllt och stilla..Det var super fint..Lugn och ro..Härligt är det..
Nu ska jag vila mig lite så jag orkar med dagen imorgon..Jag saknar min älskade mor!

kallt

eller ja nästan kallt. 6 minus tror jag det är.. Men vi lever idag med. Vi var och handlade på förmiddagen..Vi hittade ica nr2.. Mycket bättre än nr1. Idag har jag inte slagit ihjäl mig.Check!
Vi ska äta tacos ikväll mums..Nu spelas det xbox..Aldrig kommer man i från det där spelet. Maddis har nyss gjort potatis för hon blev hungrig..Så kan det gå!..

varm choklad mmm gott..det är mummsigt..imorgon ska det åkas hela dagen..


men du rå!

hej nu är jag här igen. framme och helt friska är vi alla. Vilket är bra..Inte så mkt skid åkning som kunde ha gjorts men tränings värken och stela muskler gör sig på minda. Och det ordentligt..Ajaj..Men det är kul som satan att åka. killen i uthyrningen bor i väsby. Ska vi säga att världen är liten?...Vi har haft ganska blåsigt de två första dagarna. Men nu är det lungt. och idag va vädret guld!..vi bor i en dal.. hur fint som hällst. Har idag åkt ankarlift själv för första gånngen i mitt liv. Jag har sjuk respekt för den sortens liftar. Det finns en malin som kan intyga om varför. Mer än så säger jag inte.. Vi har gjordens minsta ica..Eller nej det är inte ica den heter nära dig..Någon som va på ica i grimsta när den fanns? det är mindre än det. och ett paket bröd kostar 50kr..Man blir ruinerad att  titta på brödet..Men va tusan å andra sidan är det det ända man blir ruinerat på här..vilket är bra!.Vi åkte förbi handlarn på vägen. Det var en upplevlse då det var länge sen jag såg det. Men  det är dom små sakerna i livet som gör det.
Lördagen spenderades hos mia på dagen..Bästa och finaste K fyllde år..Grattis igen killen!..Det var mys..Vi var ett par som satt och pratade.. Det var trevligt..Och korten på när k blåser ljusen på tårtan är bäst!..
senare på kvällen var det tur för mamma att firas av. Tanterna och gubbarna satt och pratade.. Jag vill erkänna att dom var tio st ungefär och lät som när vi har 150 personer på middag på jobbet.
Fredagen hamnade jag på magget..hahah en vanlig fredag i väsby. Men det var trevligt. Man vet att man börjar bli gammal när man tittar på kl å kl är 12 och jag tänker att jag ska upp tidigt och går hem.. Insikt!


Mot magget här fotas allt som kommer i min väg!
väl där möttes jag av denna glada!

snyggt eller vad?

 
han är fin!
här börjar vi vi tankar!

men inte en brandmann i sikte. besvikelse!

stugan och avstånet till backarna.så nu ska jag hitta något annat att göra..
Dagens insikt:jag är sjukt stark och bra.. Jag klarar allt med vilja..Jag är även sjukt stabil som människa och kan själv...hallå

Har ni läst den förfärliga nyheten? edsbacka lägger ner... efter 27 års verksamhet..Det är lite ledsamt tycker jag.men nog om det..Nya naglar idag! tack kära syster..
Nu rullar vi snart! här ska åkas skidor. Ska bli så kul. Jag är taggad till tusen. Men nu väntar en rad kalas för min del. Men det är kul när det händer saker. Försöker förbrilt bli av med mina husdjur. Isbjörnarna men jag kan meddela att det tar sig. Snart är det varm igen. Efter att satt fyr på inredningen så blir det varmt. Nej då så illa är det inte men men..

hej

tillbaka igen.. träffat sanna idag. Trevligt var det!...funderar på vad man lagar hål i huvudet med? någon som har förslag. För jag vet det då inte.Jag lovar..
Ja snart åker vi..Jag får en kännsla av att jag skrvit det förut. Men en gång till vad gör väl det. Så i morgon ska det inhadlas öronproppar!..Ja tre killar och jag lovar att minst två en dem snakar. För mig finns det inget värre än när någon snarkar. Då är sömnen lika med noll!..Så det ska jag göra ett försök till att hindra.
har ni läst att in för viktora och daniels bröllop så städas kyrka med topps. Ja eller näst intill. Vem gör det när jag gifter mig? någon? Hörde ja någon säga ja? Jag tror det!=)


måndag igen!

Nu en lite update sen sist. Jobbat lite med betoning på lite!...Men ap kul!
idag ska jag möta sanna..
och snart åker vi! här ska åkas skidor för hela slanten!..Sablars så kul det ska bli...
nej det va det jag hade lust att skriva!


Å du vackra

Kan det bli finare än en kall vinter? Nej jag tror inte..När snön ligger så där orörd och fin över fälten.. OCh trädkronorna är vita och glittrande..Vackert är det!..
Sprängaren på tv. Jag diggar den. Men behöver bara ha ljud på tvn inte kolla jag vet alla scener iaf..Hehe:P
Nu ska det även bli sibirisk kyla säger dom. Vad fasiken kallar dom detta nu då? Är det inte kallt nu? Inte fan är det svensk kyla i vilket fall..
En fin dag i stora staden.. mysigt var det. Kallt men bra!...
Det känns som om jag borde städa men kanske inte idag?!kanske men jag vet inte kan bli så ändå..Städade alltid mitt rum hemma på nätterna..Det var lite av min favorit syssla... Nej nu ska jag hitta på något.. =)

mumms!
Maddis från sin absolut bästa sida!
konst från allas vårt VÄSBY!
Den finaste bebis e på denna jord..Han så söt och snäll.idag är han 8 veckor gammal sötnosen.
så hör förvånad blir man om det kommer en konstig människa och ska störa i leken med bilarna..Därav den fina skarpan.. Men han är så fin lille k!


Nu lite städ!


Nydag

Nu är det ny dag..Precis som vanligt. Har ont i halsen av min visdomstand eller ja det är min teori jag vet inte..
Har gosat bebis idag..=) å promenad senare med mia=)
bjuder på en bild på den coolaste kudden ever!

natt

japp natt är det fan..Borde sova? ja det med...Men gör jag det? nej...Igentligen hade det vart skönt med några dar hos mamma när hon säger vad jag borde göra...Kanske ska på flykt dit? Hörde ja ett ja? Bra mamma då kommer jag..
Nu sitter jag här och funderar över livet...Nej faktiskt inte men kanske att man borde..
Jag lyssnar på westlife. eller lifewest vilket man behagar...och what about now.. det är bra skit..måste ja säga...
Spårarnas spårare? Nej det är jag inte men jag kan inte mer än erkänna att jag spårade lite.. Nej nu ska jag sova inget snack om saken god natt världen...
Imorgon ska jag träffa mia och barnen. Mys !

så kan det gå när folk har brottom att handla på maxi!


bebis=)


frågor utan svar...

ibland undrar jag.Varför jag alltid har kännslan av ilska och hat är ett starkt uttryck jag vet. Men nästan hatet. Varför kan det inte gå bort. Det är inte konstigt att jag i denna stora värld känner mig som en lite människa. Men jag gör det bara i det specifika sällskapet i andra samanhang känner jag mig som om jag ser över hela världen. Jag vet att jag klarar allt. Men det som gör mig så kluven är ni. Jag känner mig inte hemma med er. Tankarna har flugit många gånnger över hurvida jag ska betemig. Men det har jag slutat med nu. Vill ni något hör av er ni vet var jag finns.! Men samtidigt har jag ett enort tomrum som jag inte vet vad jag ska fylla det med. Å andra sidan måste jag ju börja leta på något ställe men var? Snälla säg mig någon


 


Hejhej

Hallå..Ännu en dag..Alla har ringt innan jag behagade att gå upp.. Hehe:P första dagen utan ljudlös på länge. En bara för att sak så ska det ringa=).
Idag ska jag inte göra ett dugg. PÅ sin höjd kanske en ansiktsmask eller liknande=).
Sen börjar det vanliga livet igen jobb jobb jobb.. =)
Jag funderar på att slänga ut granen? ska jag ska jag inte? Jag velar lite så det lär bli så att den står ett tag till..
Tog en promenad hem till mamma igår jag kände mig som en isbit när jag gått halva vägen. Sen blev det värre!..


2010

Ja så nu va det ett nytt år. Ska jag nu försöka mig på en summering?.. Nja men nått dit åt!
Vad hände?
Jag och Carro fick oss ett ryck drog till egypten. Men satan så bra vi hade det. Det var mygg hit och dit. Men trevligt det var det.
Sen var det mycket emotionellt som hände som jag inte tänker ta vidare mkt upp här. Dem som vet vet det räcker. Jag jobbade och jobbade lite. Sen behövdes ny bostad. Vi va lite oense jag och mina föräldrar var detta nu skulle ske. Min mor va ett alternativ men som dom jobbat med att bli av med mina saker hemma så ska dom hem igen inte! ut och leta lägenhet. Mamma ringde mig på jobbet. Ja jag svarade inte! och lämnade meddelande om att lägenhets köpet va klart. Jag var inte alls berädd så jag hoppade av lycka när jag lyssnade av meddelandet.!
Var på sommaren i grekland. Hur skönt var inte det? Super bra..Träffade vakten på magget där.. hahah fan va världen är liten!..
Jag åkte till nortälje i två veckor.. Det gjorde mig starkare än någonsin.. Något som jag sent kommer glömma.
Sen var jag tidigare på året i göteborg med maddis carro och malin.. Det va kul..Som tusan..Vi åkte fel fasiken de va någons mage som vart hungrig sen kom vi helt fel. hhahah
Nej men som sagt var mycket kännslo laddat år som jag inte kommer skriva mer om här. Men det är väl det. det har hänt en del. Några barn kom till världen.
Mj gick bort. Hela världen stannade upp. Det var nog konstigt nog det största iår...


09

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? köpte lägenhet
2. Höll du några av dina nyårslöften? har inte satt några alls måste jag erkänna.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja till en liten kille=) En lillebror fick K!
4. Dog någon som stod dig nära? nej inte nära nära men nära
5. Vilka länder besökte du? Egypten, göteborg..
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?  Mer resor överlag! och lycka i massor!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Dagen då m messade om bebis..
8. Vad var din största framgång 2009? massor av metala framgångar
9. Största misstaget? KAn jag inte skrvia här!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? bara förskyld feber osv. Eller ja kommer inte ihåg..
11. Bästa köpet? Lägenhet!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Lägenheten då massa konstnader vart det eller ja endel
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? att åka bort och få se vilka som stod fast vid min sida och inte. Det va lycka! och lägenheten så klart! mkt mer med
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? 21 Vapen med maddis
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? varit mer med mina vänner och mamma
17. Vad önskar du att du gjort mindre? haft mer koll på precis allt!
18. Hur tillbringar du julen? Med mamma
19. Blev du kär i år? nej och skönt är väl det! jag har kärleken till nära och kära den är bäst!
20. Favoritprogram på TV? how i met your mother
21. Bästa boken du läste i år? obama!
22. Största musikaliska upptäckten? fåret sean stavas? Med k!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? dusch satan den är bra!
25. Något du önskade dig men inte fick? en hund...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var hemma med några utav min vänner och hade en trevlig kväll på magget.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? miljonen men de skulle va det men i övrigt gick de fan inte att få det bättre..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? som vanligt mer tunikor i år än förut..
29. Vad fick dig att må bra? mamma...DU ÄR BÄST vännerna och lägenheten och livet
30. Vilken kändis var du mest sugen på? skulle du vilja veta va?? Men det får du inte
31. Vem saknade du? Elvis! Min bebis
32. De bästa nya människorna du träffade? oj vet inte det är svårt.. JO grannen hon gav mig ett gott skratt..

RSS 2.0