Om...

Det ända jag ber om är förståelse.Ska det vara så svårt?Eller är det kanske för mkt att begära. Med en sten borta eller ska jag säga stenar borta.Ska jag nu sluta söka förståelse.För det är lönlöst.Jag har nog aldrig kännt mig så nertryckt och illa där an.Men nu ska det äntligen vända.Det bara ska vända.Nu ska jag istället ta tag i det jag så länge inte orkat.Rellationer som är värda kärlek.Vilket jag varit sjukt dålig på. Ni som känner er träffade.Jag kan bara säg att det ska bli bättre nu.Ge mig lite tid och acceptans så ska det ge sig. Hoppas ni förstår.För jag älskar mina vänner och familj.Det ska jag nu visa på ett bättre sätt.Nu vilar inte längre förbannelsen över mig.Den är borta och jag är lycklig.
Jag har den bästa familjen och de bästa vännerna kvar vid min sida.Jag älskar er!

Idag har varit en bra dag.En dag då jag fått mycket gjort. Moch jag flummade lite som vanligt och hade trevligt.Mötte m och bebis å j i centan..Det va kul..Imorgon väntar en tandläkar stol på mig.Jag vill inte men måste.Skräcken ska bort den med..Nu ni!

God natt bloggen och världen utanför!


varför?

vem kom på att man ska lita på människor?.Det var det dummaste ever.För den dagen jag känner det säger jag till.Det är så jävla dumt.Jag vill ha det ogort..Det är bland det dummaste jag gjort i mitt liv. Det har bara brinngat otur och lidande. Fördet är precis det jag känner nu.Det är ren jävla idioti..
en människa ska inte kunna bringa detta elände.Fan fanfan..
Men jag är stark. Starkare än jag någonsin varit.
Men människor är inte det jag trodde dom var.Olyckligt nog..
Ångesten knackar på dörren och vill in den stog lite på glänt och den kom inte den jäveln.
Paniken gör sig påmind och kännslorna tar ton.
Hur jag än gör det eller varför eller när..Ska det bara gå.Inte igen! jag klarar det..Med eller utan hjälp från annat håll.

hittad!

Min mp3 sladd hittades...Jag fick för mig att städa undan alla sladdar på nya ställen vilket resulterade i detta försvinnande=)...typiskt..Men hittad:D

Körkooooort

Idag hände det!jag tog körkortet.Jag är så otroligt glad. inte förrns jag läste sannas blogg började jag gråta på riktigt.Jag har inte förstått det än. Dagen har varit otroligt lång. Men den bästa dagen sedan länge. Jag har nu haft körkort några timmar.Det var en chock att läsa att jag var godkänd.Vågade inte hoppas alls. Men jag är evigt tacksam framför allt mamma,pappa,gubbo och inte minst linda!♥ Linda var den bästa någonsin.Hon trodde på mig mest när jag tvivlade på mig själv mest. Hon peppade mig varge sekund.Hon är det lugna i lungn. Att sätta sig i bilen med henne vad sjukt kul varge gång. Hon trodde på mig hela den långa vägen. Som jag nu vandrat. För att inte glömma all underbar personal på nortälje trafikskola. Tack för allt! Jag är er alla evigt tacksam för det ni har hjälpt mig med. Det har vart svårt och jobbigt. En resa väl värd att göra.
Tack sanna och b för det ni gjorde med!♥ Kärlek till er alla!.
Och de vänner som stöttade mig genom detta.Tack.
Mamma jag älskar dig du är världensbästa!Du är den som alltid tror på mig i mina konstiga på hitt.Men du tror på mig och plockar ner mig på gjorden igen när jag börjar sväva för mycket.Du är allt för mig.Glöm inte det!
Dagen fortföljde och jag och mia pysslade med lite.Var ute och gick hälsade på j.Mys dag var det idag.=)♥
middag i stan med tjejjerna. OM vi hade roligt skrattade tills jag fick ont i magen eller var det maten? haha=)

en glad skit!

maddis design.Gluten fri och den smakade överförväntan!=)

är det bara jag eller skulle den vara snyggare rosa?

på väg ut idag=)

internt men roligt det var det!

maddis körde för snabbt så jag han inte ta kortet helt..typiskt! det stod något kul på skylten!
natti!
förövrigt är min mp3 laddare på semester.Var har den åkt?!?! hittar den inte

Fredag!

Ja det är fredag och helg.ska aldeles snart hem till mia.Först ska jag gå och handla lite till middagen där.
Idag har jag väntat och väntat på byggarna.Men inte kom dom inte.Men men sånt är livet.
Städade i går kväll fasiken vad skönt det var. Orkade inte vänta på att dom byggt klart. Så jag gjorde det.
Nu ska jag gå.
ha en bra helg!

halloj

halloj om jag blev glad idag.. Jag ska få persienner=) woho!
förövrigt lagar jag nu mat..Ja ni läste rätt.hur ofta händer det då? men nu gjorde det det..=)
Har städat köket idag med.Jag vill städa hela lgh men ingen ide nu när dom fortfarande jobbar här inne..Men det är jobbigt att se det skitigt och inte göra något åt det.
Jag vill ge Kjell lite plats.För han är så sjukt rolig. Nu pratar vi The Voice Kjell. Nu har han fått lite plats=)
lite bilder tänkte jag bjuda på.
nu ska jag göra potatismos=)

Festival

Ikväll är finalen av melodifestivalen..=)
Kollar på vm från doha gah så spännande.

Varför kommer dramat till mig hela tiden.Men inte fan ger jag upp.Jag är bäst.

god natt

Ja nu är det dax. Hoppas på en god natts sömn om allt går som det ska. Dagen var en blandad dag med kännslor av alla slag. Jag var så oerhört less på plasten som har gjort det outhärdligt att vara hemma. Ingen sömn häller för den delen. Dessutom det faktum att jag storstädade bara dagar innan dom kom och skulle byta fönstren.Gjorde det inte till ett bättre livs ögonblick.När de jävlarna inte bryrsig om att torka av sig smutsen och vattnet från skorna när dom går in. När jag har en matta innan för dörren som är ämnat till detta. Nej å smusar der extra mycket då. För att inte glömma att jag har placerat bort allt som går vilket är allt från den väggen där dom ska hålla på. Så långt i från det bara går. Så ska dom likförbannat ställa sina saker på mina. Min fårskinns matta blev avlastnings plats och min tv bänk. Efter allt jag nu vart med om med HSB ska jag fila på ett brev och skicka in till någon chef på hsb. Allt som varit är fruktansvärt mycket för att inte ens bott här ett år. För var sak som kommer till brister förtroendet mer och mer. Jag har inte längre lust med detta. Det är mirakulöst dåligt hur dom kan behandla folk på detta viset.
Ivilket fall tröttnade jag idag. Det brast jag grät och grät. Det är galet.Fick tag på företaget som kom och tog ner denna plast. en steg i rätt riktning.
Men nu till det bra inhandlade nya skor idag faktiskt välbehövligt.dessutom på rea.
Nu ska jag krypa ner i en säng och inte vakna av plast eller att jag slår huvvet stenårt i väggen. Det sist nämna var mitt fel dock. Men jag får det mer än gärna till att det är HSBs fel det med.Jag är inte omöjlig där inte.


God natt!

mys!

lördagen spenderades hos mia med barnen och j.En riktigt mysig kväll. Med mat bus och melodifestival.En riktigt bra dag.Sen igår hämtades tvättmaskin och torktumlare hem hämtat.Dessutom till min stora förvåning kom jag hem med en kaffe maskin.Det är kärlek! Så nu är det godare kaffe än någonsin innan.Så härligt. På det har det fina vädret tittat fram. Imorgon blir det jobb och fixade naglar. Härligt!
Nu tittar jag på sh fruar. Somliga har det bra..
En dusch och en säng väntar..

Fint!

dax att starta dagen!..Fint väder som tusan ute!.Ingen som klampat in här än undrar varför?! fast skönt för jag fick sova=) jag gillar det..
NU ska jag göra det sista.Ha en bra dag!


sooool

Det är sol ute! Det är dax att gå ut..Förbi mia..och umgås lite=)
Blir det tunnare jacka nu kanske? hm..

Funderar

Ja det är precis vad jag gör det..Hur kommer dessa människor invadera mitt hem min bebis min trygghet ja min lägenhet...I tio hela dagar..Hur kommer det kännas att överlåta mina nycklar i en främlings händer? Det är inte en bra kännsla som kommer in smygandes från ingenstans.Hur ska jag kunna jobba och framför allt hur kommer jag kunna sova sött..Medans dessa människor kommer banka i mitt hem?..Kommer jag kunna sova eller kommer jag inte?..Tänk om jag inte?..Fan det här är inte bra!...Jag tänker på när d sjöng en hel dag för att få kvällen att bli bra..Tonight´s gonna be a gooood night.Eller i detta fallet 10 bra dagar..Kanske kanske inte. För er som känner mig vet ni mitt humör om ja inte får sova..Jag blir en mini hitler..
Va inne på hunstallet och kollade vilka söta hundar dom fått in..Men jag tror inte riktigt på det.Dom kan ju inte va de bästa av hundar att ha.Eller?
Sitter och försöker hitta en sida om bokrean..Tycker inte om att läsa men något kanske det finns som faller i smaken.
Nu börjar ögonen svida...Kanske köra ett sista ryck och få bort det sista?
Stefan holm åkte i kväll ut ur mästarnas mästare.Synd på något sätt efter att ha sätt det jag sätt så är holm mer värd det. Men mycket av psykningarna är nog utspelade från manus mer eller mindre..Så ja och sen är ju Stefan mer av min generation och jag vet lite mer om han än sjöberg. Eller nej nu ljög jag..Jag är drillad till allt vad friidrott heter=) Men jag gillar det..Det är ett liv i säg..=)


njuter

Det är absolut det jag gör..För jag måste packa ihop soffan tvn osv..Home sweet home..Men inte på två veckor. Nu ska de bytas fönster. Och jag måste innan i morgon ha tagit bort min soffa osv..Jag vill inte...Snyfft inte slapp i soffan på typ två veckor det är inte okej! Men det är sånt som händer.
Har varit och druckigt choklad på mammas jobb idag. Fasiken måste det vara så innåthelvete varmt? Det gör ju ont på tungan veckor efter. Ett av de största problemen just nu.
Dessutom kommer de befinna sig hemms hos mig kl 7 på morgonen så jag ska sova en extra timme i morgon!..
Nej nu ska här rensas balkong..


RSS 2.0