Gömda

Har det ungått alla denna hysteri det är om Liza Marklund nu. Då hennes böcker är baserade på en sann historie om "mia" Och hennes familj. Alla pekar nu på att hennes histora baserad på denna familj då. Har förstört pappans liv. Men kom igen han har redan förstört för den andra parten i de förhållandet som tvingats fly landet på riktigt. Men Det är nu fel det sättet hon skrivit den på vilket jag inte förstår efter som hon skrivit den så att de inte ska kunna gå att känna igen vilka det handlar  om. Ungefär men ändå en skildring om deras liv. Det är nu jätte många som anser detta är fel. Hur kan det vara det när hon själv vet mest om den familjen. Då hon har haft kontakt med dom själv. Har svenska folket det?!?
Det tror ja knappast. DÅ hon även LOVAT att inte hänga ut någon helt i boken och har då ändrat lite av berättelserna. Helt rätt?
Men det tycker inte alla journalister. DOm däremot har en jävla konstig attityd mot folk.
Men det är väl rätt det hon gör då hon låvat "mia" att inte hänga ut allt?
Det finns till och med människor som startat en hat blogg mot Liza. Borde dom inte ta å skaffa sig ett liv. Och innan dom öppnar käfften skaffa FAKTA först!



Kommentarer
Postat av: Sanna

sen undrar jag hur det kan vara kört för pappan med tanke på att han aldrig nämns vid namn i boken!



jag har dock inte följt med i tidningarna, bara vad som står i rubriken!

2009-01-18 @ 20:10:12
URL: http://sannabromander.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0